Film


Binnenkijken in een droomhuis in Strijbeek via VT Wonen


Marieke verhuisde voor de liefde van Den Bosch naar Breda, waar ze nu samenwoont met haar vriend Martijn en hun kinderen Pleun en Morris. Ze droegen zelf moodboards aan bij de architect voor hun nieuwbouwhuis dat een mix is van Belgische pastorijstijl met een aanbouw van Oudhollandse potdekseldelen. Een droomhuis, dankzij de last-minute aanpassingen die Marieke uiteindelijk zelf nog deed in het ontwerp.

Eigen inspanningen

Hun woonstijl is in de basis vooral licht en neutraal met wat industriële elementen. Marieke: “We houden heel erg van natuurlijke materialen zoals hout en beton (Venetiaans Woonbeton van Berkers Vloeren)en van een combinatie van oud en modern.” Met haar grote passie voor interieurontwerp heeft Marieke een groot deel van de meubels zelf ontworpen. “En mijn handige vriend en schoonvader hebben veel van deze maatwerkmeubels zelf gemaakt. Een echte eyecatcher in het huis zijn de oude, geloogde deuren die ik heb gebruikt voor een geïntegreerde kast.”
Een speciale plek voor de keuken

De architect had de keuken getekend op de plek waar nu de woonkamer is, vertelt Marieke. “Maar er klopte steeds iets niet in mijn interieurontwerp. Op een avond wisselde ik de keuken en de woonkamer om. Toen viel alles op zijn plek. Ook volgens de aannemer was dat achteraf gezien een logische keuze, alleen was de bouw al in volle gang. Allerlei leidingen moesten worden omgelegd.” Maar het resultaat mag er zijn, vindt Marieke: “Een logische looproute en genoeg ruimte vonden we heel belangrijk voor de keuken. De houtlook past bij onze cementgebonden gietvloer. En mijn meest favoriete item is de combi-oven van Siemens, vanwege de varioSpeed- en coolStart functie. Die maken het mogelijk om snel een gezonde maaltijd op tafel te zetten, wat heel welkom is met kleine kinderen.”

Bron: VT Wonen


Gerealiseerde woonbeton/betonlook/gietvloeren 2018


Een greep uit onze gerealiseerde woonbeton vloeren. Van het mooie Venetiaanse woonbeton met zijn unieke witte wolken/vegen tot het stoerdere Design woonbeton en het Industriële woonbeton. Wilt u ook zo'n prachtige vloer? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom zodat we samen kunnen kijken welke vloer het beste in uw interieur en bij uw stijl past.


U kunt telefonisch op 0499 476199 of per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Deze is gevestigd op meubelplein Ekkersrijt 4403 te Son.

Help mijn man is Klusser - Arnhem

De grootste verbouwing ooit bij "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams in Arnhem. Zonder een oplossing voor de vloer zou er GÉÉN Aflevering komen....
Gelukkig had Berkers Vloeren hiervoor de oplossing met een aantal aanpassingen en een sneldrogende cementdekvloer. Jammer, dat in de praktijk de realisatie van een cementdekvloer niet zo snel gaat als in deze aflevering.... Kijk maar snel!
Help mijn man is Klusser - Heerlen

Berkers Vloeren is benaderd door RTL4 voor de grootste klus ooit voor het project in Arnhem. Voor het project in Arnhem was eerst een technische inventarisatie nodig of de realisatie van de vloeren binnen dergelijk korte termijn gerealiseerd kon worden. Tijdens dit traject is Berkers Vloerenbedrijf tussentijds gevraagd voor om een helpende hand te bieden voor de aflevering in Heerlen. De allereerste televisie ervaring was erg indrukwekkend voor Han Berkers en Ferry Noijen.
Realisatie cementdekvloer

Om u een indruk te geven hoe de realisatie van een cementdekvloer in zijn werk gaat onderstaand een korte introductiefilm over Berkers Vloerenbedrijf.
Life Style: Van de Kreeke Bouw bij Jan van Eijck College

In TVL Lifestyle nemen we u mee naar Heerlen waar van de Kreeke Bouw met een uniek project bezig is. Kelly loopt samen met Bas van de Kreeke door de Jan van Eijck academie in Maastricht. Berkers Vloeren heeft bij dit project de sneldrogende cementdekvloeren geleverd en in samenwerking met onze partner vanwege de grote van het project de PU gietvloeren.

Publicatie: 9 april 2013


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer