Film


Gerealiseerde woonbeton/betonlook/gietvloeren 2018


Een greep uit onze gerealiseerde woonbeton vloeren. Van het mooie Venetiaanse woonbeton met zijn unieke witte wolken/vegen tot het stoerdere Design woonbeton en het IndustriŽle woonbeton. Wilt u ook zo'n prachtige vloer? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom zodat we samen kunnen kijken welke vloer het beste in uw interieur en bij uw stijl past.


U kunt telefonisch op 0499 476199 of per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Deze is gevestigd op meubelplein Ekkersrijt 4403 te Son.

Help mijn man is Klusser - Arnhem

De grootste verbouwing ooit bij "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams in Arnhem. Zonder een oplossing voor de vloer zou er G……N Aflevering komen....
Gelukkig had Berkers Vloeren hiervoor de oplossing met een aantal aanpassingen en een sneldrogende cementdekvloer. Jammer, dat in de praktijk de realisatie van een cementdekvloer niet zo snel gaat als in deze aflevering.... Kijk maar snel!
Help mijn man is Klusser - Heerlen

Berkers Vloeren is benaderd door RTL4 voor de grootste klus ooit voor het project in Arnhem. Voor het project in Arnhem was eerst een technische inventarisatie nodig of de realisatie van de vloeren binnen dergelijk korte termijn gerealiseerd kon worden. Tijdens dit traject is Berkers Vloerenbedrijf tussentijds gevraagd voor om een helpende hand te bieden voor de aflevering in Heerlen. De allereerste televisie ervaring was erg indrukwekkend voor Han Berkers en Ferry Noijen.
Realisatie cementdekvloer

Om u een indruk te geven hoe de realisatie van een cementdekvloer in zijn werk gaat onderstaand een korte introductiefilm over Berkers Vloerenbedrijf.
Life Style: Van de Kreeke Bouw bij Jan van Eijck College

In TVL Lifestyle nemen we u mee naar Heerlen waar van de Kreeke Bouw met een uniek project bezig is. Kelly loopt samen met Bas van de Kreeke door de Jan van Eijck academie in Maastricht. Berkers Vloeren heeft bij dit project de sneldrogende cementdekvloeren geleverd en in samenwerking met onze partner vanwege de grote van het project de PU gietvloeren.

Publicatie: 9 april 2013
Totaal vloerpakket: Cementdekvloer, Gietvloer, PVC, betonlook of siergrind

Bij Berkers Vloeren kunt u all-inn garantiepakket uw vloer regelen, vanaf cementdekvloer tot eindafwerking namelijk Epoxy of PU gietvloer, betonlook vloer, siergrindvloer en pvc vloer.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer