Home » Betonlookvloeren » Venetiaans woonbeton

Venetiaans woonbeton

Woonbeton met een

natuurlijke en minimalistische uitstraling

 

Het Venetiaans woonbeton is een uniek cement microbeton gebonden vloersysteem met prachtige natuurlijke kleurschakeringen in de vloer. Kenmerkend van het Venetiaans Woonbeton is het wolkig, levendig effect in de vloer met een lichte wittige waas. Het Venetiaans Woonbeton kan naadloos worden aangebracht. Door het systeem in meerdere lagen aan te brengen, te schuren en polijsten ontstaat er een mooi glad oppervlakte met minuscule onregelmatigheden.

Venetiaans STRUTTURA

Wilt u liever een stoerder resultaat? Het Venetiaans Woonbeton STRUTTURA is de stoere, raw uitvoering van het Venetiaans Woonbeton. Dit kan bijvoorbeeld net dit beetje extra geven in een industriële of landelijk sfeer. Het vloeroppervlakte van het Venetiaans STRUTTURA heeft meer reliëf maar wel met behoudt van de prachtige, natuurlijke kleurschakeringen.

Ondergrond

Venetiaans woonbeton kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond worden aangebracht. Bij ondergronden zoals bijvoorbeeld tegels zal een extra voorbehandeling noodzakelijk zijn alvorens er gestart kan worden met de realisatie van het woonbeton.

Venetiaans woonbeton in woonboerderij 3
Venetiaans woonbeton in woonboerderij 3
DSCF2618

Realisatie en uitstraling Venetiaans Woonbeton

Wij kunnen met trots vertellen dat we de vloer afwerken volgens oude afwerkingstechnieken van de betonsector. Onze jarenlange kennis op het gebied van cementdek- en betonvloeren komt nu pas echt tot zijn recht bij deze unieke afwerking met een prachtig resultaat!

Het Venetiaans Woonbeton heeft de uitstraling van een gevlinderde ofwel licht gepolijste betonvloer, maar dan slechts met een systeemdikte van circa 3-4 mm dik. In tegenstelling tot de gevlinderde betonvloer of gepleisterde cementdekvloer hoeft u zich bij de realisatie van het Venetiaans Woonbeton tijdens de duur van het gehele bouwproces geen zorgen te maken voer de lange droogtijden en daardoor de grote risico’s tot bevuiling in deze periode. De vloer wordt in de laatste afwerkingsfase van de bouw gerealiseerd en na de realisatie vrijwel gelijk vloeistofdicht afgewerkt middels een transparante matte PU coating.

De unieke structuren, kleurnuances in het Venetiaans Woonbeton worden verkregen door samenstelling materiaal, externe factoren zoals luchtvochtigheid en temperatuur en de intensieve handmatige en machinale bewerking .

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Voordelen Venetiaans Woonbeton

• Toepasbaar op verschillende vormvaste, droge ondervloeren zoals een cementdekvloer, anhydrietvloer maar ook bijvoorbeeld een tegelvloer

• Uitstekende geleiding vloerverwarming, snelle verwarming van het vloeroppervlakte door minimale dikte van het Venetiaans Woonbeton, aangename en stabiele temperatuur

• Keuze uit veel kleurmogelijkheden

• Naadloze vloerafwerking, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

• Levendige vloer met wolkig effect en kleurnuances waardoor krasjes en stofjes minder opvallen

• Ook stoere, raw uitstraling mogelijk namelijk het Venetiaans STRUTTURA.

Venetiaans woonbeton moss grigio 1 Eersel

Benieuwd naar de kosten van een woonbeton en/of gietvloer

Ontvang vrijblijvend advies en opgave van kosten van de verschillende betonlook vloeren.
Voor elke interieur is er wel een passende naadloze woonbeton of gietvloer vloerafwerking.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
In de showroom kunt u een uitgebreid assortiment woonbeton en gietvloeren bekijken en maken wij u wegwijs in het bos van de betonlook vloeren.

IMG 0975

Schoonmaak en onderhoud

Venetiaans Woonbeton is een naadloze vloerafwerking waardoor deze hygiënisch en onderhoudsarm is, maar helaas is geen enkele vloer onderhoudsvrij. Regelmatig stofzuigen met zachte borstel (bijvoorbeeld een parketborstel) is belangrijk. Zand kan krassen veroorzaken op het Venetiaans Woonbeton dus een goede droogloopzone bij binnenkomst is belangrijk. Wij adviseren u te dweilen met een microvezel dweil en lauw warm water en mocht u een schoonmaakmiddel willen gebruiken adviseren wij u de ‘PU reiniger’ van Dr. Schutz. Goed naspoelen met schoon water. Voor een grondige schoonmaak kunt u ook de ‘Basis Reiniger R’ van Dr. Schutz gebruiken. Alleen als het woonbeton goed is schoongemaakt kunt u ervoor kiezen om een extra beschermlaag toepassen met de ‘Super mat’ van Dr. Schutz. Door het gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen verlengt u de levensduur van het Venetiaans Woonbeton. Uitgebreide informatie over onderhoud- en schoonmaak treft u in de footer onderaan deze pagina.

Nog een aantal algemene tips:
• Plaats goede droogloopmatten bij de voor- en achterdeur.
• Gebruik geen schuursponsjes, ruwere schoonmaakpads of harde borstels op de vloer
• Zorg voor goede bescherming onder schuivend meubilair, zoals kasten, stoelen, tafels. . Praktische vloerbeschermers zijn bijvoorbeeld van Scratch no more. U ontvangt direct 5% korting tijdens het bestelproces op de dealerwebsite berkersvloeren.scratchnomore.nl (let op: geen www voor de link typen).
• Advies is om vlekken van koffie, thee, olie en rode wijn direct te verwijderen. Doorgaans duurt het circa 8 uur voordat er een vlek ontstaat, maar voorkomen is beter dan genezen.

Venetiaans Woonbeton STRUTTURA

Venetiaans Woonbeton kleuren

Breed scala kleurmogelijkheden in het Venetiaans Woonbeton

Onderstaand slechts een kleine greep van de kleurmogelijkheden welke verkrijgbaar zijn van ons unieke Venetiaans Woonbeton. In de showroom hebben we naast de onderstaande kleuren van onze leverancier nog veel meer kleurmogelijkheden beschikbaar. De levendige kleurwolken en structuren zijn bijzonder, echter helaas lastig op beeldmateriaal vast te leggen. Laat u inspireren en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om alle mogelijkheden te komen bekijken.

Categorie betonlook vloeren

Kleuradvies

Inspiratie & advisering

Categorie betonlook vloeren

Vrijblijvende offerte

Woonbeton & Gietvloeren

Categorie betonlook vloeren

Gratis adviesgesprek

Zien, voelen & vergelijken