Betonlook vloeren HelmondBetonlook vloeren zijn nog nooit zo populair geweest als in deze tijd. Ze zijn hip en trendy en dan ook goed te combineren in ieder interieur. Of u nu houdt van strak design of een wat natuurlijkere uitstraling, Berkers vloeren heeft het allemaal in huis en kan u adviseren over de gewenste stijl en het beoogde eindresultaat. De woonbeton en gietvloeren zijn een goede basis en geven contrast met andere materialen zoals hout en staal en laten uw stoffen of leren meubels perfect uitkomen.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Helmond en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer. Samen met onze interieurstyliste kijken we naar uw woning, indeling, wensen en eisen om zo tot het gewenste eindresultaat te komen voor jarenlang woongenot!

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Helmond, onze showroom met eigen parkeerplaatsen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de gietvloeren te bewonderen zijn als onze verschillende betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer