Pure Base - een rustige basis met stoer karakter

De Pure Base Woonbeton vloer is puur van kleur en heeft slechts geringe kleurnuances waardoor de vloer een rustige basis voor in huis of winkel is, maar toch een levendig effect creëert door de lichte structuren en oneffenheden in de vloer. Juist doordat de Pure Base woonbeton niet helemaal egaal is, vallen krasjes, stofjes en vuiltjes minder op.


De Pure Base vloer is vloer met zowel kenmerken van de PU gietvloer uni-kleur alsmede een woonbeton vloer. Het is een taai elastische vloer op basis van een hoog gehalte hars, kwartszand en minerale grondstoffen waardoor deze licht scheuroverbruggend is.

De Pure Base Woonbeton vloer is een ambachtelijke vloer welke in zes lagen wordt aangebracht. De ambachtelijke applicatiewijze zorgt voor unieke aspecten, structuren en subtiele kleurverschillen waardoor elke Pure Base Woonbeton vloer uniek is. De Pure Base vloer is in een breed gewenst kleurenpallet uitvoerbaar.

Laat u inspireren met een neutrale basis als vloer en een sprekend interieur en accessoires.Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer