Woonbeton Oss


Woonbeton is de benaming voor onze verschillende vloeren, te weten, Design Woonbeton, Venetiaans Woonbeton en Industrieel Woonbeton. Ieder type vloer heeft zijn eigen authentieke karakter. Zo heeft de Venetiaans woonbeton vloer als kenmerk de witte 'wolken' vegen! Het Design woonbeton is wat grover van structuur en de naam van de Industriële vloer zegt het al, een industriële uitstraling. Voor elk interieur een eigen stijl! De verschillende vloeren zijn te verkrijgen in meer dan 50 tinten grijs! Laat u adviseren in onze showroom door onze interieurstyliste welk type vloer en welke kleur het beste aansluit bij uw wensen en smaak.

Berkers vloeren heeft jarenlange ervaring in zowel woonbeton vloeren als gietvloeren. In Oss en omstreken hebben we veel woonbeton vloeren gerealiseerd. Kijk op onze website onder de rubriek foto gallerij om onze realisaties te bewonderen.

Woon je in de regio Osso dan nodigt Berkers Vloeren u graag uit in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie onze woonbeton en gietvloeren kunt bewonderen.U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.U kunt ons vinden vlak langs de snelweg op industrieterrein Ekkersrijt 4403 te Son nabij Eindhoven. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle regio's, zowel vanuit Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Oss, Venlo als Weert.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer