Woonbeton Best, Oirschot en Middelbeers


Woonbeton is de benaming voor authentieke vloeren met een natuurlijke uitstraling. Ieder type vloer heeft zijn eigen karakter zowel in structuur als kleurnuances. Zo heeft de Venetiaans woonbeton vloer als kenmerk de witte 'wolken' vegen! Het Design woonbeton is wat grover van structuur en de naam van de Industriële vloer zegt het al, een industriële uitstraling. Voor ieder interieur een eigen stijl!

Berkers vloeren heeft jarenlange ervaring in zowel woonbeton vloeren als gietvloeren. In Best, Oirschot, Middelbeers en omstreken hebben we veel woonbeton vloeren gerealiseerd. Berkers vloeren geeft advies in vloeropbouw, vloerafwerking en onderhoud van de vloer. Maar ook voor het kleuradvies, van onze interieurstyliste, van uw vloer afgestemd naar uw smaak en stijl, bent u bij Berkers Vloeren op het juiste adres. Kijk op onze website www.berkersvloeren.nl  onder de rubriek foto gallerij om onze realisaties te bewonderen. Ook op onze Pinterest pagina vindt u veel gerealiseerde projecten.

Woon je in de regio Brabant dan nodigt Berkers Vloeren u graag uit in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie onze woonbeton vloeren en de kleur mogelijkheden van de verschillende betonlook vloeren kunt bewonderen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.U kunt ons vinden vlak langs de snelweg op industrieterrein Ekkersrijt 4403 te Eindhoven. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle regio's.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer