Gietvloer Gemert, Beek en Donk en Deurne


Gietvloeren zijn een strakke basis voor ieder interieur! De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes en zorgt voor eenheid in je interieur. Het geeft sfeer in je huis en is goed te combineren met verschillende (natuurlijke) materialen en stoffen. Kortom het zorgt voor een persoonlijke balans waar je je thuis voelt.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel gietvloeren als woonbeton vloeren in geheel Noord Brabant. Van oorsprong komt Berkers vloeren uit de cementdekvloeren derhalve kunnen wij u ook adviseren over een vloeropbouw preventief tegen scheur- en krimpwerking. Onze interieurstyliste kan u adviseren welk type vloer en welke kleur het beste bij uw wensen en sfeer past die u voor ogen heeft.

In onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son kunt u deze verschillende vloeren bewonderen. Wij geven uitleg over de vloeropbouw en onderhoud van de vloer. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton vloeren.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer