Afbouwgarantie en Leveringsvoorwaarden


Vloerenbedrijven aangesloten bij de NOA Afbouwgarantie zijn de herkennen aan logo links van deze tekst.


Berkers Vloerenbedrijf is aangesloten bij de NOA. Als NOA-vakman moet Berkers Vloerenbedrijf voordurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo behouden wij het recht op de NOA Afbouwgarantie.

Voor cementdekvloeren geldt een garantietermijn van 5 jaar en gietvloeren 2 jaar conform de Algemene Voorwaarden. De Algemene Consumentenvoorwaarden zijn door NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. Deze Algemene Voorwaarden kunt u onderstaand op onze website downloaden maar uiteraard sturen wij deze ook graag op verzoek naar u op.


NOA Afbouwgarantie


Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mochten wij in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ubentbeteraf.nl.


LeveringsvoorwaardenAlgemene Leveringsvoorwaarden Consumenten

Algemene Leveringsvoorwaarden Afbouwbedrijven

Aanvullende voorwaarden kunststofvloeren

Aanvullende voorwaarden siergrind

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer