Berkers Vloeren


Berkers Vloeren heeft een kleinschalige showroom met een breed assortiment vloeren. In onze showroom liggen onze gietvloeren, Venetiaans woonbeton, Design Woonbeton, en cementgebonden gietvloeren. Er zijn grote monsters aanwezig van onze gietvloeren, Venetiaans woonbeton, Design Woonbeton en Industriële betonnenvloer.
Wanneer u kleurstalen meeneemt van bijvoorbeeld keukenfronten, aanrechtblad en eventueel andere aansluitende vloeren en bijvoorbeeld foto's van meubels en van de beoogde stijl van uw interieur, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid kleuradvies in onze showroom van onze interieurarchitecte.

Kleurstalen - moodbord
Kleurstalen - moodbord

Onze showroom is bij meubelcentrum Ekkersrijt te Eindhoven, dus leuk te combineren met een bezoek aan het grote meubelcentrum op Ekkersrijt. De showroom bevindt zich op de 1e verdieping welke enkel per trap toegankelijk is.

Bezoek showroom, maak een afspraak

Verschillende vloeren showroom
Verschillende vloeren showroom

Voor het maken van een afspraak voor een bezoek in onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen. Maak gebruik van het onderstaande telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier.

Telefoonnummer kantoor:
0031 (0) 499 - 47 61 99

E-mail adres:
info@berkersvloeren.nl


Wij plannen afspraken in onze showroom in op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 09.30 tot 13.30 uur.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer