Bezoek showroom Berkers Vloeren


In de showroom van Berkers Vloeren kunt u een breed assortiment betonlook vloeren bekijken. In onze showroom liggen onze PU gietvloeren, Venetiaans woonbeton, Design Woonbeton, Gietvloer Nature, Pure Base en cementgebonden gietvloeren. Daarnaast zijn er van de verschillende betonlook vloeren grote monsterstalen beschikbaar.


Voor het maken van een afspraak voor een bezoek in onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen. Maak gebruik van het onderstaande telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier.

Telefoonnummer kantoor:
0031 (0) 499 - 47 61 99

E-mail adres:
info@berkersvloeren.nl


Kleuradvies betonlook vloeren


Wanneer u kleurstalen meeneemt van bijvoorbeeld keukenfronten, aanrechtblad en eventueel andere aansluitende vloeren en bijvoorbeeld foto's van meubels en van de beoogde stijl van uw interieur, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid kleuradvies in onze showroom van onze interieurarchitecte.

Ook is het mogelijk om een selectie van de gekozen kleurstalen enkele dagen te lenen zodat u thuis rustig de kleuren nog kunt bekijken.


Kleurstalen - moodbord
Kleurstalen - moodbord

Combineer Berkers Vloeren met een bezoek aan Meubelcentrum Ekkersrijt


Onze showroom is bij meubelcentrum Ekkersrijt te Eindhoven, dus leuk te combineren met een bezoek aan het grote meubelcentrum op Ekkersrijt. De showroom bevindt zich op de 1e verdieping welke enkel per trap toegankelijk is.

Betondesign woonbeton - The Art of Living - Interieurideeën
Betondesign woonbeton - The Art of Living - Interieurideeën

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer