VENETIAANS WOONBETON


Woonbeton met een natuurlijke en minimalistische uitstraling


Eindelijk een unieke woonbeton vloer met de minimalistische uitstraling van de gevlinderde betonvloer!


Venetiaans woonbeton heeft de uitstraling van een gevlinderde ofwel licht gepolijste betonvloer maar met slechts een systeemdikte van circa 2-3 mm. In tegenstelling tot de gevlinderde betonvloer of de gepleisterde cementdekvloer hoeft u zich bij de realisatie van het Venetiaans woonbeton tijdens het bouwproces geen zorgen te maken over de lange droogtijden en daardoor de grotere risico's op bevuiling. Venetiaans woonbeton wordt in laatste afwerkingsfase gerealiseerd en na de realisatie vrijwel gelijk vloeistofdicht middels een transparante matte coating afgewerkt.


Wij kunnen met trots vertellen dat we de vloer afwerken volgens oude afwerkingstechnieken van de betonsector. Onze jarenlange kennis op het gebied van cementdek- en betonvloeren komt nu pas echt tot zijn recht bij deze unieke afwerking met een prachtig resultaat!


Venetiaans Woonbeton
Venetiaans Woonbeton


Een ander bekend fenomeen bij natuurlijke betonlook vloeren, zowel de betonvloer als de (gepleisterde) cementdekvloer, is (krimp) scheurwerking. Bij een stabiele, vormvaste ondergrond kent het Venetiaans woonbeton geen scheurwerking, maar de unieke structuren van de volledig handmatig bewerkte woonbeton maakt uw vloer puur natuur en levendig!

Bij een cementdekvloer of anhydriet gietdekvloer als ondervloer realiseren wij standaard bij het Venetiaans Woonbeton een 1 mm gietvloersysteem op kleur. Deze aanpak voor de ondervloer behandeling maakt ons systeem uniek in de markt en werken wij preventief voor het opvangen van werking vanuit de ondervloer.Venetiaans woonbeton wordt volledig handmatig gepleisterd met micro beton, speciale additieven en pigmenten. Door de intensieve handmatige bewerking worden unieke structuren in het woonbeton verkregen. Het woonbeton is verkrijgbaar in een brede range van woonbeton kleuren.


Venetiaans woonbeton kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond worden aangebracht. Bij ondergronden zoals bijvoorbeeld tegels zal een extra voorbehandeling noodzakelijk zijn alvorens er gestart kan worden met het pleisteren van het woonbeton.


Venetiaans woonbeton schoenenzaak


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer