Woonbeton Eindhoven


Woonbeton is de benaming voor verschillende soorten betonlook-gietvloeren. Dit zijn eigentijdse vloeren, sommige met een strak design en sommige met een wat stoerder industrieel uiterlijk. Ze zijn dan ook goed te combineren in ieder interieur. De vloeren zijn er met verschillende structuren en in tal van kleurmogelijkheden.

Berkers vloeren heeft jarenlange ervaring in zowel woonbeton vloeren als gietvloeren.  In Eindhoven en omstreken hebben we veel  woonbeton vloeren gerealiseerd. Kijk op onze website onder de rubriek foto gallerij en om onze realisaites te bewonderen.

Berkers Vloeren nodigt u graag uit in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie onze woonbeton vloeren en de kleur mogelijkheden van de verschillende betonlook vloeren kunt bewonderen. Berkers vloeren kan u verder adviseren over de gehele vloeropbouw en het onderhoud van de vloer. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.U kunt ons vinden vlak langs de snelweg op industrieterrein Ekkersrijt 4403 te Eindhoven. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle regio's, zowel vanuit Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Venlo als Weert.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer