Woonbeton Brabant


Woonbeton is de benaming voor onze verschillende vloeren, te weten, Design Woonbeton, Venetiaans Woonbeton en Industrieel Woonbeton. Ieder type vloer heeft zijn eigen authentieke karakter. Zo heeft de Venetiaans woonbeton vloer als kenmerk de witte 'wolken' vegen! Het Design woonbeton is wat grover van structuur en de naam van de Industriële vloer zegt het al, een industriële uitstraling. Voor elk interieur een eigen stijl!

Berkers vloeren heeft jarenlange ervaring in zowel woonbeton vloeren als gietvloeren. In geheel Brabant en omstreken hebben we al veel woonbeton vloeren gerealiseerd. Kijk eens op onze website onder de rubriek foto gallerij of op onze Pinterest pagina om onze strakke design gietvloeren of onze natuurlijke woonbeton vloeren te bewonderen.

Woon je in de regio Brabant dan nodigt Berkers Vloeren u graag uit in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie onze woonbeton vloeren en de kleur mogelijkheden van de verschillende betonlook vloeren kunt bewonderen. Berkers vloeren geeft advies in vloeropbouw, vloerafwerking en onderhoud van de vloer. Maar ook voor het kleuradvies, van onze interieurstyliste, van uw vloer afgestemd naar uw smaak en stijl, bent u bij Berkers Vloeren op het juiste adres. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.U kunt ons vinden vlak langs de snelweg op industrieterrein Ekkersrijt 4403 te Son nabij Eindhoven. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle regio's, zowel vanuit Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Venlo als Weert.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer