Betonlook vloeren Valkenswaard


Bent u op zoek naar een goede basis voor uw nieuwbouw woning of voor de verbouwing van uw bestaand woonhuis? Wellicht is een naadloze natuurlijke woonbetonvloer iets voor u. Wij geven advies op esthetisch vlak maar ook over de praktische toepassingen van de verschillende woonbeton vloeren; we hebben het allemaal in huis! Het Venetiaans woonbeton met de gewolkte kleurnuances en het Design woonbeton wat grover van structuur voor een wat stoerder interieur.

Berkers vloeren is al jaren de specialist in de omgeving Valkenswaard en omstreken. Door de unieke opbouw van onze betonlook vloeren werken wij preventief tegen scheurwerking vanuit de ondervloer. Wij geven u een advies op maat zodat u jaren kunt genieten van uw prachtige naadloze betonlook vloer.

Wilt u al deze vloeren eens naast elkaar in het echt komen bewonderen dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom, nabij Valkenswaard, op industrieterrijn Ekkersrijt in Eindhoven. Wij kunnen u adviseren over de opbouw van de ondervloer en denken met u mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij de keuken en de rest van de inrichting. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom in Eindhoven, goed bereikbaar vanuit Valkenswaard.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer