Home » Vloeren » Woonbeton vloeren

Woonbeton vloeren

Betonvloeren voor binnen, woonbeton

Woonbeton heeft een pure, natuurlijke en veelal minimalistische uitstraling. De eenvoud en natuurlijkheid van het woonbeton geeft een extra dimensie aan uw ruimte en interieur.

Soorten woonbeton

Er zijn veel verschillende soorten woonbeton verkrijgbaar in de vloerenmarkt elk met een eigen unieke uitstraling. In zijn algemeenheid wordt onder woonbeton verstaan vloeren welke gemaakt zijn van (gedeeltelijk) natuurlijke materialen zoals beton en cement.

De meeste bekende vorm is natuurlijk de gevlinderde of gepolijste betonvloer maar ook vloeren zoals de cementgebonden gietvloer en de gepleisterde cementdekvloer zijn voorbeelden van woonbeton vloeren. De betonlook gietvloer wordt meestal gekenmerkt als een betonlook vloer doordat deze gemaakt is van polyurethaan.

 

Cementdekvloer 40

Kenmerken woonbeton

Woonbeton is een robuuste en slijtvaste naadloze vloer welke met de hand wordt gelegd. Woonbeton heeft veelal het uiterlijk van robuust beton met de daarbij behorende kenmerken en is geschikt voor toepassing met vloerverwarming. De woonbeton vloeren zoals de gevlinderde betonvloer alsmede de gepleisterde cementdekvloer zijn vloeren waarbij voldoende opbouwhoogte, minimaal 70 mm, benodigd is. Voor woonbeton vloeren zoals de Concrete Design Woonbeton of Venetiaans woonbeton is slechts een opbouwhoogte van 3 tot 6 mm benodigd en kan op vrijwel elke vormvaste en vlakke ondervloer toegepast worden.

  • Afhankelijk van het soort woonbeton, naar wens gekleurd
  • Natuurlijke kleurschakering en oneffenheden in de vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruimte vergrotend, naadloos
  • Slijtvast en duurzaam

Prijzen woonbeton

De prijs van een woonbeton vloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het soort woonbeton dat uitgekozen wordt, aantal m2 en eventuele voorbehandelingen van de ondergrond. Benieuwd naar de verschillende soorten woonbeton vloeren, de mogelijkheden en prijs?
Bezoek dan onze website www.Totaal-Betonlook.NET en vraag hier uw offerte aan of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Kies een woonbeton vloer die bij u past

Woonbeton is een verzamelnaam van verschillende soorten vloeren waarin cement, zand en/of grind is gebruikt. Een andere benaming voor woonbeton vloeren is ook wel betonlook vloeren. Maar waarom kiezen voor een woonbeton vloer? De reden is vrij eenvoudig, namelijk een echte betonvloer is ongeschikt voor normale woonomstandigheden. Een betonvloer is weliswaar erg sterk en kan een hoge druk weerstaan, maar ze zijn enkel geschikt voor industriële omgevingen. In thuissituaties spelen andere omstandigheden, dus tegen een omvallend glas wijn is de vloer niet bestand. Een woonbeton vloer is ook een betonnen vloer, maar dusdanig bewerkt, dat het een comfortabele én mooie vloer is voor thuis.

Welke soorten woonbeton vloeren zijn er?

Bij Berkers Vloeren kunt u terecht voor diverse soorten woonbeton vloeren. Een populaire soort woonbeton vloer, is Venetiaans woonbeton. De uitstraling van deze vloer is als een gevlinderde betonvloer. Hierbij is de vloer licht gepolijst, met een dikte van 2 tot 3 millimeter. Een kenmerk aan Venetiaans woonbeton is dat het een natuurlijk ogende vloer lijkt, met een soort van wolkachtige effect. Een ander soort woonbeton vloer, is design woonbeton. Hierbij wordt gebruikgemaakt van wat grover beton. De vloer oogt robuuster en past prima in het tegenwoordig trendy industriële interieur. Bij het aanbrengen is design woonbeton erg gemakkelijk. De vloer kan namelijk over veel verschillende (geëgaliseerde) ondervloeren worden aangebracht.

Uw vloer van woonbeton bestelt u bij Berkers Vloeren

Heeft u belangstelling voor een woonbeton vloer? Een vakkundige plaatsing is uiterst belangrijk, als u lang van uw vloer wilt genieten. Als u in de omgeving van Son of Eindhoven woont, dan kunt u hiervoor een beroep doen op de vloerexperts van Berkers Vloeren. Wij zijn al sinds 1993 actief in de vloerenbranche, hebben enorme ervaring en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt een afspraak met ons maken, als u een vloer van woonbeton wilt zien. U kunt hiervoor namelijk terecht in onze showroom.

Offerte

Vraag vrijblijvend aan

Showroom

Zien, voelen, vergelijken

Inspiratie

Bekijk onze fotogallerij!

Kwaliteit

Ambachtelijk vakwerk

Kleuradvies

Kleuren combinaties

Contact

Heb je vragen?

Gietvloeren

categorie 5

Living Quartz Stone

Stoer en eigentijds, warm en verfijnd tegelijk.

PU gietvloer duo

Lavasteen gietvloer

Oersterke steenachtige woonbeton gietvloer

PU gietvloer duo

PU gietvloer DUO

Opgebouwd uit twee kleuren, glad en levendige.

Quartz Stone Gietvloer Base

Quartz Stone Base

Een bijzonder speels effect door de zichtbare Quartz.

categorie 3

Gietvloer NATURE Special

Een natuurlijk en uniek betonlook variatie patroon.

categorie 3

PU gietvloer UNI

Glad, heeft geen patronen, effecten of structuren.

categorie 2

Epoxy gietvloer

Bedrijfsmatige vloer, mechanische belastbaarheid.

Woonbeton

BEWERKT Venetiaans woonbetonvloer Waalwijk

Venetiaans Woonbeton

Een uniek levendig, gewolkte woonbeton vloer.

Pure base

Pure Base

Rustig basis met stoer structuren.

Venetiaans STRUTTURA met kleed

Venetiaans STRUTTURA

Speciale, stoere uitvoering van het Venetiaans Woonbeton.

categorie 3

Industriële betonnen vloer

Minimaal vloersysteem van 1 mm dik

Design Woonbeton keuken silk grey

Design Woonbeton

Gepleisterde micro-beton vloer met natuurlijk karakter.

categorie 3

Beton Ciré

Betonstuc welke van oorsprong afkomstig is uit Frankrijk.