PU Gietvloeren


PU gietvloeren zijn decoratieve naadloze vloeren welke uitermate geschikt zijn voor woonhuizen, winkels, kantoren. PU gietvloeren voelen prettig aan op blote voeten, is zachter en stiller (contactgeluid remmend) dan de Epoxy gietvloer.


PU Gietvloer
PU Gietvloer


PU gietvloeren zijn gemaakt Polyurethaan, een kunststof polymeer wat een hoofdbestanddeel is waarvan PU gietvloeren wordt gemaakt. De vloer wordt gegoten aangebracht waardoor aan deze vloer de naam gietvloer heeft gekregen.

Kortom, een PU gietvloer is een uitstekende keuze voor een mooie en praktische vloer welke verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleurschakeringen en uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een Design gietvloer en een ingestrooide gietvloer met vlokken.

Een PU gietvloer is de ideale vloer voor bij u thuis

Als u voor uw woning op zoek bent naar een gemakkelijk te onderhouden vloer en met sterke eigenschappen, dan is een PU gietvloer een goede keuze. Een PU gietvloer is een kunststof 2 componentenvloer, op basis van de kunststof polyurethaan. De vloer is oplosmiddelvrij en bestaat uit een relatief dunne vloerafwerking van 2 tot 3 millimeter. Een voordeel van een PU gietvloer, is dat de vloer volledig naadloos is. U zult nooit meer last hebben van ophopend stof en vuil in naden. U blijft een hygiënische vloer houden, zonder dat er veel onderhoud aan te hebben.

Kies uit de PU gietvloeren volgens uw wensen

Met PU gietvloeren kiest u voor een stevige en naadloze vloer, maar ook voor een vloer die elastisch is en hierdoor een comfortabele ondergrond vormt voor spelende kinderen. Vocht zal niet door de vloer dringen, want deze is vloeistofdicht en zelf nivellerend. Dit zijn de vaste eigenschappen van een PU vloer, maar u heeft uiteraard zelf ook nog bepaalde wensen aan uw vloer. Het belangrijkst is misschien wel het design. In welke kleur wilt u uw PU gietvoeren? Voor een uni kleur, dus in één egale kleur, heeft u keuze uit alle RAL kleuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor DUO gietvloeren. In dit geval worden er twee verschillende kleuren gebruikt die met elkaar worden vermengd. Wilt u bijvoorbeeld een PU gietvloer met marmereffect, dan wordt een DUO gietvloer aangeraden.

Laat uw gietvloer PU plaatsen door Berkers Vloeren

Woont u in Eindhoven of de omliggende regio en bent u nog op zoek naar een passende vloer voor de ruimtes in uw woning? Dan is een gietvloer PU een ideale vloer. De beste expert hiervoor in uw regio, is Berkers Vloeren. Met een PU gietvloer heeft u een moderne vloer die u er zowel industrieel kunt laten uitzien, als warm en gezellig. Wij realiseren PU gietvloeren voor u thuis, maar ook voor de zakelijke markt en retail markt. Maak een afspraak met ons, dan vertellen wij u alles over een PU vloer en kunt deze bekijken in onze showroom.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer