mFLOR PVC Vloeren


Berkers Vloeren heeft gekozen voor mFLOR pvc vloeren en niet zonder reden. mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en Ėtegels (ook bekend als PVC vloeren) en heeft een uitstekende kwaliteit. mFLOR geeft dan ook voor particulier gebruik een productgarantie van 10 of 15 jaar!


Met de pvc vloeren van mFLOR creeŽrt u een vloer, die bijna niet van de houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is maar dan zonder de nadelen van deze vloeren. De pvc vloeren van mFLOR zijn ook ideaal bij renovatie projecten doordat de pvc vloeren op vrijwel elke vormvaste ondergrond kunnen worden aangebracht en de lage opbouwhoogte van 5,5 mm inclusief egalisatie.


mFLOR Pvc vloeren


MFlor vloeren zijn duurzaam, comfortabel, geluiddempend, slijtvast en eenvoudig in het onderhoud. MFlor pvc vloeren zijn ook uitermate geschikt voor vloerverwarming maar ook toepassing van vloerkoeling werkt uitstekend met de pvc vloeren van mFLOR. Door de goede vochtbestendigheid zijn MFlor vloeren ook in vochtige ruimtes te plaatsen.


mFLOR Harbour plank

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer