Woonbeton


Betonvloeren voor binnen, woonbeton. Woonbeton heeft een pure, natuurlijke en veelal minimalistische uitstraling. De eenvoud en natuurlijkheid van het woonbeton geeft een extra dimensie aan uw ruimte en interieur.


Soorten woonbeton


Er zijn veel verschillende soorten woonbeton verkrijgbaar in de vloerenmarkt elk met een eigen unieke uitstraling. In zijn algemeenheid wordt onder woonbeton verstaan vloeren welke gemaakt zijn van (gedeeltelijk) natuurlijke materialen zoals beton en cement. 

Gevlinderde betonvloer
Gevlinderde betonvloer

De meeste bekende vorm is natuurlijk de gevlinderde of gepolijste betonvloer maar ook vloeren zoals de cementgebonden gietvloer en de gepleisterde cementdekvloer zijn voorbeelden van woonbeton vloeren. De betonlook gietvloer wordt meestal gekenmerkt als een betonlook vloer doordat deze gemaakt is van polyurethaan.

Kenmerken woonbetonWoonbeton is een robuuste en slijtvaste naadloze vloer welke met de hand wordt gelegd. Woonbeton heeft veelal het uiterlijk van robuust beton met de daarbij behorende kenmerken en is geschikt voor toepassing met vloerverwarming. De woonbeton vloeren zoals de gevlinderde betonvloer alsmede de gepleisterde cementdekvloer zijn vloeren waarbij voldoende opbouwhoogte, minimaal 70 mm, benodigd is. Voor woonbeton vloeren zoals de Concrete Design Woonbeton of Venetiaans woonbeton is slechts een opbouwhoogte van 3 tot 6 mm benodigd en kan op vrijwel elke vormvaste en vlakke ondervloer toegepast worden.


  • Afhankelijk van het soort woonbeton, naar wens gekleurd
  • Natuurlijke kleurschakering en oneffenheden in de vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruimte vergrotend, naadloos
  • Slijtvast en duurzaam


Prijzen woonbeton


De prijs van een woonbeton vloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het soort woonbeton dat uitgekozen wordt, aantal m2 en eventuele voorbehandelingen van de ondergrond. Benieuwd naar de verschillende soorten woonbeton vloeren, de mogelijkheden en prijs?
Bezoek dan onze website www.Totaal-Betonlook.NET en vraag hier uw offerte aan of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.


Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Showroom op afspraak open

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer