Egaline vloeren


Alhoewel een cementgebonden egaline vloer niet is ontworpen als eindafwerking, is er vanuit de markt steeds meer vraag naar de egaline vloer welke bestempeld wordt als egaline betonlook vloer.

Hierbij dient u rekening te houden dat een cementgebonden egaline vloer altijd ietst stoffing blijft en zonder verdere afwerking en er kans op scheurwerking en craquelé is.
Mede gezien de bovenstaande redenen is Berkers Vloerenbedrijf geen voorstander van een dergelijke vloerafwerking en realiseert deze vloeren alleen voor de industrie waarbij het esthetische aspect minder belangrijk is.

Berkers Vloeren realiseert zeer incidenteel afhankelijk van het vloeroppervlakte, gebruik vloer, esthetische waarde en afstand in samenwerking met landelijk bedrijf egaline betonlook vloeren. De egaline betonlook vloer heeft een minder strakke uitstraling met zichtbaar oneffenheden in de vloer.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer