CementvloerEen cementvloer wordt ook wel zandcementvloer, zandcement dekvloer, (zwevende) dekvloer, specievloer, chappe, afwerkvloer, ondervloer of smeervloer genoemd. Op een stevige ondergrond zoals betonvloer of lewis plaat wordt een cementvloer aangebracht. De cementvloer egaliseert de ondergrond zodat hierna de vloerafwerking gelegd kan worden. Bovendien kunnen leidingen in een cementvloer weggewerkt worden en kan er vloerverwarming in aangebracht worden.


Een cementvloer leggen, vereist veel kennis en het nodige vakmanschap. Het is dus van belang dat u uw vloer laat leggen door een gerenommeerd bedrijf. Berkers Vloerenbedrijf is de geschikte partner als u een cementvloer wilt laten leggen. Berkers Vloerenbedrijf is sterk in vloerwerk en voor elk type cementdekvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat een cementvloer goed gelegd wordt, het is immers de basis van elk gebouw.


Op cementvloeren geven wij daarom ook een garantie van 5 jaar. Wij zijn aangesloten bij de NOA Afbouwgarantie waarvan de algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies via 0499 47 61 99.


Berkers Vloerenbedrijf

Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Showroom vloeren op afspraak open

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET

Vloeren van Berkers Vloerenbedrijf


  • Cementdekvloeren
  • Woonbeton
  • Betonlook vloeren
  • Gietvloeren

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer