Betonvloeren


Berkers Vloerenbedrijf heeft in 2013 het besluit genomen om geen betonvloeren (zowel ruwe constructievloeren als monolitisch afgewerkte betonvloeren) te realiseren, aangezien ons bedrijf zich steeds meer toegespitst op de populaire betonlook vloeren.


Gevlinderde betonvloer

Als alternatief voor de gevlinderde betonvloer in woonhuizen heeft Berkers Vloerenbedrijf een uniek vloersysteem ontwikkeld van 3 mm welke de uitstraling van de gevlinderde betonvloer nastreeft, met als voordeel dat deze vloer niet de lange droogtijden van de betonvloer kent en in het laatste stadium van het bouwproces gerealiseerd wordt.

Doordat een goede betonvloer mede bepalend is voor de realisatie van de cementdekvloer is het zowel in uw als ons belang dat aan de betonvloeren aandacht wordt besteed. Als eindafwerking van uw betonvloeren kan Berkers Vloerenbedrijf de betonvloer voorzien van een transparante coating.


Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Showroom op afspraak open

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET


Vloeren van Berkers Vloerenbedrijf

  • Cementdekvloeren
  • Woonbeton
  • Betonlook vloeren
  • Gietvloeren


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer