Siergrindvloer

Siergrind heeft een natuurlijke, warme en bijzonder stijlvolle uitstraling. Deze mooie decoratieve vloerafwerking heeft ongekende mogelijkheden in kleurencombinaties en korreldiktes.
De talloze kleurmogelijkheden gecombineerd met de gunstige eigenschappen van het materiaal maken deze vloerafwerking geschikt voor ieder soort interieur, of het nu gaat om een klassieke of een moderne design inrichting.
Een siergrindvloer  is duurzaam en zeer gemakkelijk in het onderhoud. Hierdoor is de siergrindvloer dé ideale vloer voor gezinnen met kinderen of huisdieren, maar ook voor winkels en kantoorruimtes.

Kwalificaties siergrind

Siergrind bestaat uit gewassen, gedroogd en op maat gezeefd kwarts. In de fabriek wordt het grind op de naar u gewenste kleur gebracht. De kleuren zijn vrijwel onbeperkt onderling te mengen. Op iedere ondervloer brengen wij eerst de juiste primer aan om zuiging van de ondervloer te remmen. Hierdoor ontstaat een uitstekende hechting.
Het grind wordt daarna door ons vermengd met een duurzaam gemodificeerd bindmiddel en vervolgens meestal met een vloerspaan of rei aangebracht op de vloer. De chemische doorharding is afgerond na circa 7 dagen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Afhankelijk van de korreldikte wordt ons siergrind aangebracht in laagdiktes van 6-12 mm.

Siergrind in vlakken gelegd, zeer bewerkelijk maar het resultaat is geweldig!
Siergrind in vlakken gelegd, zeer bewerkelijk maar het resultaat is geweldig!

Een siergrindvloer kan op nagenoeg iedere ondervloer worden aangebracht. In principe is iedere verharde minerale ondervloer geschikt ofwel elke vormvaste ondergrond (zandcementvloeren, bestaande gietvloeren, tegels en monoliet afgewerkte betonvloeren). Daarnaast is een siergrindvloer ook uitermate goed te combineren met vloerverwarming.
Voor intensief te gebruiken ruimtes, waar de kans op verontreiniging groot is, adviseren wij de openstructuur van siergrindvloer dicht te zetten. Na behandeling met deze unieke topcoat dringt vervuiling en/of water niet door in de siergrind maar blijft het op de beschermende toplaag liggen van de siergrindvloer. Hierdoor is vet en vochtige vervuiling makkelijk te verwijderen. De siergrindvloer behoudt zijn natuurlijke antislip oppervlak, ook na behandeling met een topcoat.

Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap