Zandcementvloer Retail 


De retail is een branche apart doordat zaken als ruimte, planning en oplevering zwaarder wegen dan in de meeste andere bouwprojecten.
Een veel voorkomend probleem bij verbouwingen van winkels is ruimte voor vrachtwagens en materiaal door de drukke en vaak krappe winkelstraten. Berkers Vloerenbedrijf werkt met een geautomatiseerd silo-systeem waarbij de silo eenmaal geplaatst slechts L 2,5 x B 2,5 x H 8,00 meter in beslag neemt. Uiteraard dient het project wel bereikbaar te zijn door vrachtwagen voor plaatsing van de silo.

Daarnaast kampen winkels veelal met een krappe bouwplanning en moet het winkelpand op een vastgestelde datum open. Om het bouwproces en de bedrijfscontinuÔteit te kunnen waarborgen is veelal een sneldrogende zandcementvloer een oplossing. De tijdrovende droogtijden van een zandcementvloer vormen dan geen probleem meer doordat u met verwerking van een droogtijdversneller in de zandcementvloer uw afwerkvloer al reeds na 5, 10 of 16 dagen kan laten realiseren.

Plaasting silo winkelstraat
Plaasting silo winkelstraat

Kunststofvloeren Retail


Winkels, bouwmarkten maar ook woonboulevards wensen duurzame vloeren waarop optimaal gewerkt kan worden en waar uw klanten zich prettig voelen. De kunststofvloeren voldoen aan deze vraag en kunnen snel worden afgewerkt zodat u de winkel snel (weer) kunt inrichten en gereed bent voor de opening. Uw succes is ons succes!


Hout Brox winkel betonlook PU Gietvloer
Hout Brox winkel betonlook PU Gietvloer

Woonbeton versus betonlook Retail


Een zeer gewilde vloerafwerking in de retailbranche is woonbeton gezien de minimalistische uitstraling van deze vloer. Een gevlinderde betonvloer of gepleisterde cementdekvloer is bij een verbouwing van een winkelpand veelal niet haalbaar door de te lage opbouwmogelijkheden en te lange droogtijden van dergelijke woonbeton vloer. Een unieke vergelijkbare afwerking is de Concrete Design Woonbeton vloer en Venetiaans woonbeton welke te vinden is bij Invito en G-Star. Welke uitstraling benadrukt uw bedrijfsimago en past bij uw winkel? Laat u goed informeren over de verschillende betonlook vloerafwerkingen met een lage opbouwhoogte en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om de verschillende uitvoeringen van de betonlook vloeren zelf te ervaren.PVC vloeren Retail


Een praktische en slijtvaste vloer welke veel toegepast is in de retail zijn de pvc vloeren van mFLOR. Een pvc vloer is op vrijwel elke vlakke, vormvaste, schone ondergrond snel te realiseren en heeft een minimale opbouwhoogte. Binnen een dag of twee dagen kan uw winkel al voorzien zijn van een nieuwe pvc vloer waardoor de winkel snel in een "nieuw jasje" geopend kan worden.


Meer informatie over onze sneldrogende cementdekvloeren, gietvloeren, woonbeton, betonlook vloeren of pvc vloeren? Neem telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0499-476199, voor een afspraak in onze showroom of vraag hieronder direct uw prijsopgave op.Klik hier voor een prijsopgave en advies.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer