KEUZE BERKERS VLOEREN: MFLOR PVC VLOER


Een PVC vloer is een kunststof vloer met een PU beschermlaag (Polyurethaan coating) met verbazingwekkende natuurlijke hout en steendecoren. In de markt van de pvc vloeren zitten zeer veel kwaliteitsverschillen zoals weekmakers in de pvc en kwaliteit van de PU beschermlaag (o.a. de krasgevoeligheid).


MFLOR Vloeren
MFLOR Vloeren

MFLOR VLOEREN


EnDesign introduceerde in 1996 een kleine collectie vinylsrroken en tegels onder de merknaam Metroflor in Nederland. Medio 2005 werd deze naam gewijzigd naar MFLOR. Inmiddels heeft MFLOR zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk met een marktleidende positie en onder de vlag van MFLOR vloeren worden de pvc vloeren internationaal verkocht in meer dan 20 landen.Daarnaast is de ondergrond voordat de pvc vloer gelegd kan worden essentieel voor een goed en mooi eind resultaat. Berkers Vloerenbedrijf heeft gekozen voor het A-merk MFLOR pvc vloeren gekozen omdat deze firma een structurele focus heeft op innovatie en daarnaast kwaliteit/duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Doordat Berkers Vloerenbedrijf garantie geeft op het complete vloerpakket vanaf de cementdekvloer, egaliseren tot aan het leggen van de pvc vloer was de keuze voor het pvc merk gezien de kwaliteitsaspecten vrijsnel op MFLOR gevallen.


MFLOR PVC VLOER


MFLOR pvc vloer
MFLOR pvc vloer

De pvc vloeren van MFLOR kenmerken zich door de royale afmetingen van stroken en tegels met natuurlijke hout en steen uitstraling en oppervlakte structuren en het gebruik van hoogwaardige materialen. De pvc vloeren hebben een aangenaam klinkend loopgeluid en voelen niet koud aan als je er met blote voeten overheen loopt.


De pvc vloeren van MFLOR uitstekend toe te passen met vloerverwarming of vloerkoeling en zijn de vloeren waterbestendig waardoor deze toe te passen zijn in vochtige ruimtes. De pvc vloeren van MFLOR zijn ontwikkeld voor zwaar projectmatig gebruik (25-05 serie) en zwaar huishoudelijk gebruik (20-03 serie). Deze series hebben een zeer hoge slijtvastheid, waarmee vele jaren zorgeloos gebruik wordt gegarandeerd.


MFLORLOCK PVC VLOER


MFLORLOCK vloer ofwel pvc klikvloer genoemd op de markt is een goede keuze indien u de pvc vloer zelf wilt gaan leggen of indien u tijdelijke huisvestiging verwacht doordat dit systeem verhuisbaar is. De MFLORLOCK pvc vloer is snel en makkelijk te installeren en kan zwevend zonder lijm worden gelegd. MFLORLOCK pvc vloer is ook in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling uitstekend te gebruiken.


MFLOR Lock Vloer
MFLOR Lock Vloer

Indien gewenst kan Berkers Vloerenbedrijf u ook alleen de MFLORLOCK vloer leveren maar voor de iets minder handige klussers onder hebben wij natuurlijk ook een legservice voor deze vloer. Wij adviseren bij de MFLORLOCK pvc vloer de Comfort Talent ondervloer; een isolerende egaliseren en geluiddempende ondervloer met hoge materiaalverdichting bestaande uit latex en natuurlijke minerale vulmaterialen voor gebruik onder MFLORLOCK pvc vloer. Afmeting van de rollen is 100 cm x 15 meter, dikte 1,5 mm en geluidsreducerend in combinatie met de MFLORLOCK.


MFLORNAVY


MFLORNAVY is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zeescheepvaart. Berkers Vloerenbedrijf realiseert in samenwerking met een gespecialiseerde partner A60 ondervloeren voor de scheepvaart welke weer uitermate geschikt zijn voor de afwerking met een MFLORNAVY pvc vloer.Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer