Zandcementvloer particulier


Steeds meer particulieren regelen de realisatie van de zandcementvloer zelf omdat ze graag naar eigen inzicht aan hun wensen van de vloer te willen voldoen. Dit is ook mogelijk door de ruime keuze aan akoestische en thermische isolatie, maar ook het verwerken van de ruime keuze van vloerverwarming in de zandcementvloer is geen probleem. Berkers Vloerenbedrijf voorziet in de vraag om zandcementvloeren te leggen voor particulieren op kwalitatief hoogwaardig niveau tegen concurrerende prijzen. Door dit laatste realiseren wij cementdekvloeren binnen een straal van zo'n 80 km vanaf Eindhoven én in combinatie met een totaalpakket, afhankelijk van het aantal m2. Naast de traditionele zandcementvloer kunnen wij u ook sneldrogende zandcementvloeren en extra sterke cementdekvloeren verzorgen. Bij een zandcementvloer met toevoeging van een sneldroogtoepassing kunt u al reeds na respectievelijk 4, 10 en 16 dagen de vloerafwerking zoals een gietvloer, pvc vloer, woonbeton of siergrind realiseren. Berkers Vloeren kan voor u een totaalpakket leveren vanaf cementdekvloer tot aan uw vloerafwerking.


Plaatsen silo t.b.v. realisatie van cementdekvloer
Plaatsen silo t.b.v. realisatie van cementdekvloer

Naadloze kunststofvloeren particulierenNiet alleen voor de zandcement dekvloeren bent u bij Berkers Vloeren aan het juiste adres maar ook voor uw kunstvloerafwerking.Veel toegepaste kunststofvloerafwerkingen in woonhuizen van Berkers Vloerenbedrijf zijn:
  • PU Gietvloeren egale kleurstelling
  • PU Gietvloeren betonlook uitvoering
  • PU Gietvloeren in marmerlook
  • Siergrind vloeren

Tegenwoordig zie je deze naadloze vloeren ook steeds vaker in (design) interieurs. Siergrind en gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en varianten. Bewandelt u binnenkort ook vloerwerk dat gezien mag worden?


Betonlook PU gietvloer NV
Betonlook PU gietvloer NV
PU Gietvloer NV
PU Gietvloer NV

PVC Vloeren particulier


Berkers Vloeren kan voor u ook een prachtige pvc vloer verzorgen, welke ook op bestaande vloeren zoals een tegelvloer kan worden aangebracht gezien de beperkte opbouwhoogte van 5,5 mm inclusief egalisatie. Voorwaarde voor het leggen van een pvc vloer is een vormvaste, stabiele en schone ondergrond. Berkers Vloeren heeft een bewuste keuze gemaakt voor het merk mFLOR gemaakt gezien de hoogwaardige kwaliteit wat zich uit in een productgarantie van 10 of 15 jaar op het pvc. Door het voeren van slechts 1 merk pvc kunnen wij in combinatie met gezamenlijk inkoop bij projecten de mFLOR pvc vloer tegen scherpe tarieven leveren.

PVC vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vochtbestendig. Naast de vochtbestendigheid van pvc ten op zichte van laminaat is een pvc vloer geluidsdempend, neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan en is de natuurgetrouwheid van de designs bewonderenswaardig.mFLOR PVC vloeren zijn in zowel houtplanken als tegels verkrijgbaar
mFLOR PVC vloeren zijn in zowel houtplanken als tegels verkrijgbaar

Woonbeton versus betonlook particulieren


Berkers Vloeren heeft een breed assortiment betonlook ofwel woonbeton vloeren gemaakt van onnatuurlijke materialen als van natuurlijke materialen waarvan elke betonlook / woonbeton vloer een eigen unieke uitstraling en kenmerken. Onderstaand een opsomming van onze betonlook vloeren:Verbouwen, aanbouw of nieuwbouw woning?


Wij geven u een helder en open advies over de aanpak, werkwijze en praktische zaken waar u rekening mee dient te houden. Kortom van dekvloer tot vloerafwerking : bij Berkers Vloeren heeft u alles in één garantiepakket conform de NOA afbouwgarantie!


Vraag hier uw advies of offerte aan voor een zandcement dekvloer, siergrind, betonlook, pvc of gietvloer.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer