Gietvloer Veghel


Helemaal de trend van deze tijd zijn gietvloeren en betonlook vloeren. Ze zijn zowel strak, designvol als industrieel. De wens voor woonbeton-gietvloeren wordt steeds groter.
Met een betonlook-gietvloer heeft u dan ook een goede basis voor uw woonhuis en gecombineerd met natuurlijke materialen en contrasterende kleuren zorgt dit voor sfeer in uw interieur.

Berkers vloeren is specialist in het in realiseren van woonbeton en gietvloeren in de regio Veghel en omstreken. Wij kunnen u adviseren van vloeropbouw tot en met het type vloer, zowel als de kleur van de vloer, het best passend bij uw stijl en interieur.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of drankje kunt u deze verschillende vloeren bewonderen op afspraak in onze showroom die direct aan de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son bij Eindhoven .  U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer