Gietvloer Oss

Een gietvloer is een naadloze strakke vloer die zowel in uni als duo uitvoering toegepast kan worden. Met andere woorden, in één kleur voor een wat strakker design of in twee kleuren voor een wat levendigere uitstraling. Uiteraard geven wij advies naar aanleiding van uw wensen en smaak. Wat voor vloer u ook kiest een gietvloer of betonlook vloer is een goede basis voor uw interieur en creëert rust en balans in uw woning. De gietvloer is toepasbaar op de gehele begane grond en ook op de verdieping en verbind iedere ruimte naadloos met elkaar.

Berkers vloeren heeft jarenlang ervaring op het gebied van cementdekvloeren en kan u ook alle adviezen geven betreffende de vloeropbouw van uw woning. Verder is er altijd een specialist op het gebied van kleur en interieur in onze showroom aanwezig. Wanneer u stalen meeneemt van bijvoorbeeld keukenfronten en of aanrechtblad kan zij u adviseren over de juiste kleur van uw nieuwe vloer zodat uw woning geheel afgestemd is op uw interieur.

Wilt u ook advies en inspiratie op doen? Kom dan eens kijken in onze goed bereikbare showroom in Son, op meubelplein Ekkersrijt goed bereikbaar vanuit Oss.U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer