Con Creation Betonlook vloer, een uniek vloersysteem!


De Con Creation betonlook vloer is een uniek vloersysteem dat in eigen beheer van onze samenwerkingspartner is ontworpen voor de retailbranche.


De uitstraling van de Con Creation Betonlook vloer zit tussen een PU Betonlook vloer en een gepolijste natuurlijke betonvloer in d.w.z de Con Creation Betonlook vloer is minder strak en egaal als de PU gietvloer. De natuurlijkere uitstraling zit in de afwerking van de toplaag waarbij gewerkt wordt met het aanbrengen van een laag pegoliet om de toplaag slijtvaster te maken en het aanbrengen een speciale wax laag. Hierdoor krijgt de Con Creation Betonlook een mattere en natuurlijkere uitstraling dan de afwerking van een een PU betonlook vloer met topcoat.


In tegenstelling tot een natuurlijke betonlook vloer, zoals bijvoorbeeld een monolitisch afgewerkte betonvloer, kan de Con Creation betonlook vloer gewoon gelegd worden op een bestaande cementdekvloer, anhydrietvloer en zelfs een vormvaste, stabiele tegelvloer.

 


Bij een natuurlijke betonlook vloer moet er altijd een nieuw vloersysteem gemaakt worden en dient er voldoende hoogte beschikbaar te zijn (meeste natuurlijke betonlook vloeren zoals een betonvloer als een cementdekvloer dient er een hoogte van 70 mm beschikbaar te zijn). Hierdoor zijn de natuurlijke betonlook vloeren meestal alleen uitvoerbaar bij nieuwbouw projecten en volledige verbouwingen.

 


Doordat er micro vezels zijn verwerkt in het product van de Con Creation Betonlook vloer is het veelal niet noodzakelijk om kleine oneffenheden in de ondergrond eerst te egaliseren. Uiteraard zal de ondergrond in bijzondere situaties altijd eerst beoordeeld moeten worden om tot een goed advies te kunnen komen. De Con Creation betonlook vloer heeft een risico tot scheurwerking doordat er gewerkt wordt met cement en water.Con Creation Betonlook vloer gelegd bij de exclusieve schoenen en tassen zaak NOAH te Oosterbeek.

Ga zeker zelf eens kijken bij de NOAH te Oosterbeek hoe deze intensief gebruikte vloer er uitziet en beoordeel zelf! Meer informatie NOAH en de webshop kunt u terecht op http://www.noahoosterbeek.nl/over-noah.

Con Creation Betonlook vloer bij NOAH te Oosterbeek
Con Creation Betonlook vloer bij NOAH te Oosterbeek
De Con Creation Betonlook vloer is erg geliefd bij de retailers door de robuustere uitstraling en relatief snelle realisatiemogelijkheden van de vloer ten op zichte van de natuurlijke betonvloeren of cementdekvloeren. Immers, hoe langer de winkel gesloten is vanwege verbouwingsactiviteiten, hoe meer inkomstenderving.

Bij Berkers Vloeren kunt u ook terecht voor andere Betonlook afwerkingen zoals bijvoorbeeld de PU betonlook gietvloer  of het populaire en unieke Venetiaans woonbeton.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer