PU Gietvloer


Een PU gietvloer is een prachtige naadloze, ruimte vergrotende en vloeistofdichte vloerafwerking. Essentieel is dat de gietvloer bij uw persoonlijke wensen en smaak aansluiten. De gietvloer kan in vrijwel elke kleur of kleurcombinatie worden samengesteld. Samen met u maken wij een keuze voor een kunststof vloersysteem in de kleur en gebruikerseisen die bij u past. Mede hierom vragen wij u ook altijd welke wensen u stelt aan de gietvloer. Om tot een optimaal resultaat te komen bij nieuwbouw projecten is het van belang om de volledige vloeropbouw af te stemmen. Gietvloeren realiseren we landelijk voor de retail en zakelijke markt in combinatie met een landelijke partner, voor de particuliere markt maken we gietvloeren voornamelijk in Brabant of een straal van maximaal 30 km vanaf Eindhoven.

De PU gietvloeren zijn de exclusieve kunststof vloersystemen. Een PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaan. De PU gietvloer is naadloos, hard-elastisch, vloeistofdicht, stofvrij en goed te reinigen en zelf nivellerend. Berkers Vloeren legt PU gietvloeren met een UV blokker.Gietvloer uni kleur


De PU gietvloer kan in vrijwel elke RAL of NCS kleur worden gerealiseerd. Bij een uni kleur gietvloer wordt de gietvloer in 1 egale kleur gerealiseerd. De uni gietvloer is een strakke, naadloze vloerafwerking welke de ruimte vergroot.

Duo gietvloeren


DUO gietvloeren zijn gietvloeren welke in 2 verschillende kleur tegelijk worden uitgevoerd. De twee uitgekozen uni kleuren worden tijdens de realisatie van de PU gietvloer samen vermengd waardoor er een speelspatroon op de vloer ontstaat. In de praktijk wordt er vaak gesproken over een betonlook gietvloer indien er twee verschillende grijstinten worden toegepast en van een marmerlook gietvloer indien er beige en zand kleuren worden toegepast. De mate van de "betonlook" of "marmerlook' kan tijdens de realisatie worden bepaald door kleuren ver door elkaar te mengen (veelal een rustiger patroon) en weinig door elkaar te mengen (een drukker patroon). Elke DUO gietvloer is uniek, zoals ook elke ruimte uniek is.

Marmerlook gietvloer
Marmerlook gietvloer
Uni kleur gietvloer
Uni kleur gietvloer

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer