Gietvloer & troffelvloer industrie


Elke werkruimte stelt andere eisen aan de vloer; een productiehal moet binnen enkele uren weer beloopbaar zijn, een loods moet bestand zijn tegen zware heftrucks en stalen pallets en chemische werkvloeren moeten vloeistofdicht zijn. Bij elke aanvraag zullen wij dan ook de specifieke gebruikerswensen en voorkeuren met u doornemen om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Epoxy Gietvloer


De Epoxy gietvloer heeft een hoge slijtvastheid en druksterkte, dichte structuur en decoratief naar uw wens aan te passen.

Toepassing grafisch:
ChemicaliŽn, zware belasting maar ook accuraat en schoon; de grafische werkomgeving vraagt om een slijtvaste, chemisch bestendige, makkelijk te onderhouden en schone vloer.

Toepassing metaal:
Door de uitermate hoge mechanische en chemische resistentie geschikt voor ruimten waar een hoge belasting geldt.

Epoxy Troffelvloer


Een epoxy troffelvloer is opgebouwd uit een nauwkeurig samengestelde zeeflijn van verschillende kwartsgradaties en specifieke grondstoffen. De Troffelvloer heeft een hoge slijtvastheid en druksterkte, dichte structuur en is bijzonder duurzaam. De epoxy troffelvloer is er in verschillende uitvoeringen, variŽrend van puur industrieel tot uitermate decoratief.

Holplint troffelvloer
Holplint troffelvloer

Toepassing:
Ideaal in situaties met zware mechanische belasting en/of belasting met vloeistoffen.

MMA gietvloer


Methylmethacrilaat (MMA) vloer is een vloer met een uiterst snelle uitharding (1 tot 2 uur) en kan hierna meteen belast worden. Deze vloer kan aangebracht worden van decoratief tot extreem chemisch resistent. Leverbaar in veel structuren en in vele gradaties anti-slip.

Toepassing:
Uitermate geschikt voor bedrijven die hun bedrijfsproces niet of kortstondig willen of kunnen onderbreken.

HDF kunststof gietvloer


Een HDF Kunststofvloersysteem is een drie componenten vloersysteem op basis van polyrethaancement. Het systeem is bestendig tegen corrosieve chemicaliŽn, hoge temperaturen en zware mechanische belasting.

Toepassing:
Geschikt voor vloeren onderhevig aan zware mechanische werkomstandigheden en aan uiteenlopende chemische processen welke vragen om vloeistofdicht, chemisch resistent vloersysteem.

Epoxy Coating


Een coating-systeem als de vloer licht mechanisch belast wordt (0,2 tot 0,6 mm dik), u kiest voor chemisch resistent, decoratief in strooien met vlokken of deco chips, mat, zijdeglas en in meer of mindere mate antislip.

Toepassing:
De coating wordt afhankelijk van de toepassing, in verschillende opbouwen aangebracht; van decoratief tot extreem chemisch resistent.

Toepassing wanden:
Wanden worden door het aanbrengen van een coatingsysteem gemakkelijker reinigbaar, chemisch resistent of vloeistofdicht.Gietvloer kleedkamers
Gietvloer kleedkamers

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Referenties
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer