Gietvloer particulier


Een gietvloer is een prachtige naadloze, ruimte vergrotende en vloeistofdichte vloerafwerking. Essentieel is dat de gietvloer bij uw persoonlijke wensen en smaak aansluiten. De gietvloer kan in elke kleur of kleurcombinatie worden samengesteld. Samen met u maken wij een keuze voor een kunststof vloersysteem in de kleur en gebruikerseisen die bij u past. Mede hierom vragen wij u ook altijd welke wensen u stelt aan de gietvloer of coating vloer. Om tot een optimaal resultaat te komen bij nieuwbouw projecten is het van belang om de volledige vloeropbouw af te stemmen. Gietvloeren realiseren we landelijk voor de retail en zakelijke markt in combinatie met een landelijke partner, voor de particuliere markt maken we gietvloeren voornamelijk in Brabant of een straal van maximaal 50 km vanaf Eindhoven. Voor informatie kunt u zowel per e-mail info@berkersvloeren.nl als telefonisch contact met ons opnemen.

PU Gietvloer en PU gietvloer 50 NV


De PU gietvloeren zijn de exclusievere kunststof vloersystemen. Een PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaan. De PU gietvloer is naadloos, hard-elastisch, slag-, stoot- en slijtvast, vloeistofdicht, goed chemicaliŽnbestand, stofvrij en goed te reinigen en zelf nivellerend. De gietvloer 50 NV is kleurvast en UV-bestendig. In de woningbouw adviseren wij meestal een PU gietvloer aangezien deze vloer ten op zichten van de Epoxy gietvloer minder krasgevoelig en zachter is (akoestisch en warmer).

Toepassing:
De PU gietvloer is elastische, strakke vloer. De vloer kan uitgevoerd worden in verschillende bewerkingsvarianten in zowel mat als in glans afwerking, antislip als decoratief ingestrooid met deco-vlokken.


Epoxy Gietvloer


Gietvloer Marmerlook / Betonlook
Marmerlook, een gietvloer met de esthetische marmerlook: een levendige, spannende vloer die u zelf met onze vakmensen creŽert. Gietvloeren kunnen zowel mat als in glans worden afgewerkt.

PU Gietvloer marmerlook
PU Gietvloer marmerlook

De Epoxy gietvloer is strak en eigentijds. Epoxy is een hard materiaal terwijl de PU Gietvloer hard elastisch is waardoor de PU gietvloer door deze eigenschap voornamelijk in de particulieren sector wordt toegepast.  Een Epoxy gietvloer heeft een industriŽle uitstraling en geeft door eenheid in kleur een strak design. Er moet wel op dit systeem geleefd en gewerkt worden waarbij de ďkrassenĒ in de vloer voor de persoonlijke toevoeging zorgen.

Chipsvloer / Terrazzolook


Met de watergedragen epoxy/chipsgebonden vloer wordt een gekleurde decoratieve vloerafwerking verkregen. Door de chips/vlokken wordt de vloer antislip en is leverbaar in een oneindig aantal kleuren. Gťťn enkele vloer is het zelfde met deze terrazzo lookvloer.

Toepassing:
De Epoxy gietvloer, gietvloer Marmerlook en Chipsvloer is geschikt voor een praktische, eigentijdse, persoonlijke vloer. Uitermate geschikt voor keuken, bad- of slaapkamer, toilet of speelruimtes. Vloerverwarming is ook mogelijk.

Coatingvloer PU of Epoxy


Coatingvloer PU of Epoxy
Voor bijvoorbeeld een nette, strakke en onderhoudsvriendelijke garage kunnen wij, samen met u, kiezen voor een coatingvloer. Met een coatingvloer maakt u de vloer eenvoudig stofvrij en makkelijk te reinigen. U kiest uw persoonlijke kleur in mat of zijdeglans. Bij een coatingvloer dient u rekening te houden dat oneffenheden in de ondergrond zichtbaar blijven.

Toepassing:
Onze coatingvloer is strak, eigentijds, mogelijk in verschillende bewerkingsvarianten en bijzonder praktisch. Een coatingvloer is een relatief dun systeem van 0,2 tot 0,6 mm waardoor deze veelal worden toegepast in garages en bergingen. De vloer wordt toegepast bij licht mechanische belasting.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer