Opbouw prijs zandcement vloer


De prijs van een zandcement dekvloer is opgebouwd uit een aantal aspecten zoals het totale verbruik van het materiaal, gewenste en/of genoodzaakte kwaliteit van de zandcement vloer, de gewenste of noodzakelijke vereiste vlakheidsklasse en het totaal te smeren oppervlakte van de zandcement vloer. Daarnaast kunnen bepaalde specifieke wensen nog een rol spelen zoals een zandcement vloer met slijtlaag, gepleisterde cementdekvloer of bijvoorbeeld een sneldrogende zancement vloer.
Essentieel is een goede inventarisatie van de wensen en het gebruik van de zandcement vloer alsmede de vloeropbouw en vloerafwerking. Al deze aspecten zijn belangrijk voor het leveren en aanbrengen van de juiste zandcement vloer ofwel cementdekvloer.

Offerte en advies zandcement vloer


U kunt eenvoudig een advies en prijs voor de zandcement vloer ofwel cementdekvloer opvragen middels de button "offerte en advies" aan de rechterkant van onze www.BerkersVloeren.nl. Op dit invulformulier wordt u gevraagd een aantal vragen te beantwoorden welke relevant zijn om tot een juist advies en correcte prijsopgave te komen. Om concurrerend te kunnen blijven werken realiseren we cementdekvloeren voornamelijk in Brabant of in een straal van circa 80 km vanaf Eindhoven óf in combinatie met een totaalpakket, dit afhankelijk van het aantal m2.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor een passend advies en prijsopgave.

Wij zijn u graag van dienst!
Willeke en Han Berkers


Gepleisterde cementdekvloer betonlook
Gepleisterde cementdekvloer betonlook

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer