Opbouw cementdekvloer


Een vloer is essentieel voor elk bouwwerk, van woning tot bedrijfspand. De opbouw van een vloer is afhankelijk van de prestatie- en kwaliteitseisen die aan de cementdekvloer ofwel zandcementvloer worden gesteld. Er zijn verschillende redenen om een cementdekvloer aan te brengen op een dragende ondergrond. Egalisatie en isolatie van de vloer, zowel van warmte als van geluid, zijn daarvan de meest voorkomende.


Vloerconstructie


Het is ook belangrijk om vroegtijdig na te denken over de totale vloeropbouw en natuurlijk ook de eisen en wensen welke u stelt aan de cementdekvloer. Afhankelijk van u wensen is bepaalde hoogte van de cementdekvloer noodzakelijk evenals de totale beschikbare hoogte van de vloerconstructie. Op deze manier kunt u met deze zaken rekening houden en hoeft u achteraf geen concessies in de gewenste opbouw en eisen te doen.


De onderstaande punten zijn belangrijk bij de voorbereidingen en realisatie van een cementdekvloer:
1. Opbouw van de vloer (wat is de ondergrond van de cementdekvloer, beschikbare en benodigde hoogte van de vloeropbouw, wensen zoals vloerverwarming, isolatie thermisch of geluid reducerend).
2. Gebruik c.q. belasting van de cementdekvloer (belangrijk voor een goed advies t.b.v. het bepalen van de kwaliteitsklasse van de cementdekvloer).
3. Vloerafwerking (hoogte van de vloerafwerking, eventueel rekening houden met voorschriften van vlakheidsklasses).

Extra sterke cementdekvloer gevlinderd
Extra sterke cementdekvloer gevlinderd


Berkers Vloerenbedrijf is sterk in vloerwerk en voor elk type cementdekvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat een goede cementdekvloer van de juiste materialen en vakkundigheid gelegd, belangrijk is voor elk bouwwerk.

Voor elk project, groot of klein, nieuwbouw of aanbouw, kunt u bij ons rekenen op een deskundig advies en een heldere gespecificeerde prijsopgave voor uw cementdekvloer.

Klik hier voor het aanvragen van advies en prijsopgave voor uw cementdekvloer. In het invulformulier is ook ruimte opgenomen voor eventuele opmerkingen en/of vragen.Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer