Cementdekvloer maken voor egalisering en vloerverwarming

Een cementdekvloer wordt veelal aangebracht om een bestaande vloer glad en egaal af te werken zodat deze gebruiksklaar is voor een eventuele vloerafwerking. Maar uiteraard ook het weg werken van leidingen zoals water, electra en vloerverwarming zijn reden voor het maken van een cementdekvloer.

Cementdekvloer maken van topkwaliteit

Een cementdekvloer bestaat uit speciaal geselecteerde zandsoorten en cement met toevoeging van geringe hoeveelheid water. Door het machinaal mengen wordt een aardvochtige speciemortel verkregen waarmee de cementdekvloer wordt gerealiseerd.

Berkers Vloerenbedrijf maakt de cementdekvloer met een silo-systeem en een volgeautomatiseerde pomp. Het voordeel van dit systeem is de constante en gegarandeerde specie kwaliteit (garantie mortel door de leverancier) en ruimte besparend op de werklocatie. Als bijkomend voordeel heeft u met dit systeem verder géén zorg over eventuele afvalverwerking zoals bijvoorbeeld overgebleven zand. Daarnaast dient het machinaal mengen van de grondstoffen en het transporteren de voorkeur vanwege arbo-technische redenen. Voor zeer kleine oppervlakte maken wij de cementdekvloer met los materiaal en een geautomatiseerde pomp voor de constante kwaliteit.Het smeren ofwel maken van een cementdekvloer is een vak apart. Een cementdekvloer ofwel dekvloer is één van de basis elementen van een gebouw. Een verkeerde opbouw, gebruik van onjuiste materialen c.q. kwaliteit of onvoldoende vlakheid kan direct of in de toekomst grote gevolgen hebben. Het vooraf inwinnen van een deskundig advies en het laten maken van een cementdekvloer door een deskundig en professioneel vloerenbedrijf kan u veel zorg en geld besparen. Op deze manier bent u verzekerd van een solide dekvloer van hoge kwaliteit waar u levenslang plezier van heeft.


Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap