Speciale behandelingen cementdekvloer

Onderstaan een aantal mogelijkheden van behandelingsmethode voor cementdekvloeren om de kwaliteit te verbeteren en/of oplossingen voor uiteenlopende situaties:

 

Wapeningsvezel: Reduceren krimpscheuren cementdekvloer

Door het toevoegen van wapeningsvezel in het speciemortel worden krimpscheuren in de plastische fase gereduceerd en een aantal technische eigenschappen waaronder de slijtvastheid wordt verbeterd. Toevoeging van wapeningsvezel wordt sterk aanbevolen voor vloeren met vloerverwarming en een scheurgevoelige vloerafwerking zoals tegels, gietvloer etc. Voor meer informatie zie tabblad "reduceren van scheuren" in cementdekvloeren.


Polymers en Flevopol: Hechtemulsie cementdekvloer
Polymers hechtemulsies worden met name gebruikt om een optimale krachtige hecht/kleef laag te verkrijgen. Daarnaast heeft Polymers ook andere belangrijke eigenschappen zoals de waterdichtende eigenschappen. Flevopol is ook een hechtemulsie waarmee de ondergrond voorgelijmd wordt alvorens de cementdekvloer wordt aangebracht.

Colours: Kleuring cementdekvloer

Indien de cementdekvloer tevens als eindafwerking dient is het esthetisch gezien mooi om de cementdekvloer volledig te kleuren. Informeer naar de mogelijkheden en kleurstellingen.

 

Antraciet gepleisterde cementdekvloer
Antraciet gepleisterde cementdekvloer


Pleisteren: cementdekvloer als eindafwerking
Gepleisterde cementdekvloer als eindafwerking
Gepleisterde cementdekvloer als eindafwerking

Nadat de cementdekvloer machinaal is gevlinderd wordt er nat-op-nat een extra toplaag op de cementdekvloer aangebracht door middel van een speciepap en speciale toevoeging. Hierdoor wordt de cementdekvloer gladder en vrijwel geheel stofvrij. Een oude bewerkingstechniek van vroeger welke veelal in garages en loodsen werd toegepast. Zowel de pleisterlaag als de volledige cementdekvloer kan gekleurd worden.Klik hier voor fotomateriaal van gepleisterde cementdekvloeren.

Hardening: slijtlaag cementdekvloer
Slijtmateriaal oftewel instrooimateriaal ter verhoging van de slijtvastheid van betonvloeren en cementdekvloeren. De hardening wordt veelal toegepast in garages, loodsen en industrie.

Sneldroogtoepassing: reduceren droogtijd cementdekvloer
De tijdrovende droogtijden van cementdekvloeren zijn te reduceren door het toevoegen van een droogtijdversneller in de mortelspecie. De droogtijd kan gereduceerd worden naar respectievelijk 4, 10 en 16 dagen waarna de cementdekvloer gereed is voor bedekking. Voor meer informatie zie "sneldrogende cementdekvloeren"


Leveling: egaline
Snelverhardende en zelfnivellerde egalisatiemortel voor een perfect vlakke afwerking van cementdekvloeren. Laagdikte: 2-8 mm. Sommige vloerafwerking zoals linoleum dient een cementdekvloer vrijwel altijd geŽgaliseerd te worden met egaline alvorens de eindafwerking kan worden aangebracht.
Berkers Vloerenbedrijf kan ook egaline vloeren leveren waarmee hogere laagdikte kunnen worden geŽgaliseerd.


Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap