Betonlook vloeren Weert

Eigentijds, modern en hip zijn onze betonlook vloeren! Deze woonbeton gietvloeren zijn er zowel in strak design als in een wat grovere natuurlijke en industriële uitstraling. Ze zijn dan ook goed te combineren in elk interieur en zorgen voor een persoonlijke sfeer in uw woon- of werkomgeving! De betonvloeren zijn een goede basis om te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, staal en stoffen zoals wol en katoen. Laat u adviseren in onze showroom door onze interieurstyliste voor de perfecte basis en kleur die bij uw wensen en stijl aansluiten.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Weert en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer.

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven onze showroom met eigen parkeerplaatsen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton-betonlook vloeren.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer