Woonbeton met een natuurlijke en minimalistische uitstraling

VENETIAANS WOONBETON

Eindelijk een unieke woonbeton vloer met de minimalistische uitstraling van de gevlinderde betonvloer!


Venetiaans woonbeton heeft de uitstraling van een gevlinderde ofwel licht gepolijste betonvloer maar met slechts een systeemdikte van circa 2-3 mm. In tegenstelling tot de gevlinderde betonvloer of de gepleisterde cementdekvloer hoeft u zich bij de realisatie van het Venetiaans woonbeton tijdens het bouwproces geen zorgen te maken over de lange droogtijden en daardoor de grotere risico's op bevuiling. Venetiaans woonbeton wordt in laatste afwerkingsfase gerealiseerd en na de realisatie vrijwel gelijk vloeistofdicht middels een transparante matte coating afgewerkt.

Wij kunnen met trots vertellen dat we de vloer afwerken volgens oude afwerkingstechnieken van de betonsector. Onze jarenlange kennis op het gebied van cementdek- en betonvloeren komt nu pas echt tot zijn recht bij deze unieke afwerking met een prachtig resultaat!Een ander bekend fenomeen bij natuurlijke betonlook vloeren, zowel de betonvloer als de (gepleisterde) cementdekvloer, is (krimp) scheurwerking. Bij een stabiele, vormvaste ondergrond kent het Venetiaans woonbeton geen scheurwerking, maar de unieke structuren van de volledig handmatig bewerkte woonbeton maakt uw vloer puur natuur en levendig!


Bij een cementdekvloer of anhydriet gietdekvloer als ondervloer realiseren wij standaard bij het Venetiaans Woonbeton een 1 mm gietvloersysteem op kleur. Deze aanpak voor de ondervloer behandeling maakt ons systeem uniek in de markt en werken wij preventief voor het opvangen van werking vanuit de ondervloer.


Venetiaans woonbeton Star Bucks
Venetiaans woonbeton Star Bucks

Venetiaans woonbeton wordt volledig handmatig gepleisterd met micro beton, speciale additieven en pigmenten. Door de intensieve handmatige bewerking worden unieke structuren in het woonbeton verkregen. Het woonbeton is verkrijgbaar in een brede range van woonbeton kleuren.

Ventiaans woonbeton

Venetiaans woonbeton kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond worden aangebracht. Bij ondergronden zoals bijvoorbeeld tegels zal een extra voorbehandeling noodzakelijk zijn alvorens er gestart kan worden met het pleisteren van het woonbeton.

Venetiaans woonbeton

Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap