NIEUW: DESIGN WOONBETON


Betonlook vloer met een natuurlijk robuuste uitstraling!

Voor wie de PU betonlook gietvloer te strak en  te design vol is en het natuurlijke Venetiaans woonbeton nog net iets te braaf is er nu Design Woonbeton! 


Het Design Woonbeton is in het tweede kwartaal van 2015 op de markt gebracht door een Nederlandse producent en speciaal ontwikkeld voor toepassing op de vloer. Het woonbeton wordt gemaakt van een grover microbeton dan het Venetiaans woonbeton of Beton Cire waardoor de vloer een stoerder uiterlijk krijgt.Design Woonbeton


Design Woonbeton is circa 3 mm dik en kan worden aangebracht op veel verschillende ondergronden zoals de veel voorkomende cementdekvloer of anhydriet gietdekvloer.


Ook bij renovatie projecten waar een bestaande tegelvloer ligt kan het Design Woonbeton ůver de tegelvloer worden gelegd. Dus de tegelvloer hoeft niet er uit gehakt te worden, maar deze wordt eerst geŽgaliseerd alvorens het woonbeton gelegd wordt. Afhankelijk van de ondervloer kan er in deze situaties veelal worden volstaan met een vloeropbouw van circa 6 mm.


Design Woonbeton naturel


Het Design Woonbeton is een hoogwaardig cementproduct welke tijdens de realisatie niet met water wordt gemengd maar een speciale hars waardoor het woonbeton sterk en enigszins flexibel wordt. Hierdoor is de betonlaag vrijwel niet meer scheurgevoelig zoals bijvoorbeeld wel bij de gevlinderde betonvloer of cementdekvloer waarbij de binding met water wordt toegepast.

Berkers Vloeren realiseert Design Woonbeton in een kwalitatief hoogwaardig systeem in tegenstelling tot collega bedrijven door toepassing van het zogenaamde Design Woonbeton PLUS, waarbij ter preventie tegen werking van de ondervloer een 1 mm gietvloersysteem op kleur wordt aangebracht.

Design Woonbeton wand

Design Woonbeton kan ook aangebracht worden op de wand. Berkers Vloeren realiseert alleen wanden in Design Woonbeton in combinatie met de vloer.


Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap