Concrete Design Woonbeton

Concrete Design Woonbeton is een cementgebonden gietvloer welke een robuuste uitstraling heeft met oneffenheden in de vloer en mogelijkheid tot craquelé doordat er gewerkt wordt met water en witte cement. Concrete Design Woonbeton heeft een minimalistische uitstraling en is momenteel verkrijgbaar is in circa 45 unieke kleurstellingen allen gemaakt op cementbasis hetgeen de natuurlijke look van het woonbeton benadrukt!


Woonbeton Concrete Design


Woonbeton Concrete Design heeft een opbouwhoogte van circa 4-6 mm en wordt afgewerkt met een speciale ECO Sealer. U dient rekening te houden met een realisatietermijn van circa 3 tot 4 dagen, waarbij de vloer na 7 dagen na realisatie belastbaar is met vloeistoffen. Concrete Design Woonbeton heeft een lichte glans graad en gezien het robuuste karakter van de vloer wordt dit woonbeton voornamelijk toegepast bij projecten zoals in winkels.


Concrete Design Woonbeton heeft een robuustere uitstraling dan de PU betonlook gietvloer doordat deze minder strak is, oneffenheden kent en structuren in het woonbeton heeft, hierdoor heeft u bij deze vloer meer het gevoel van een gevlinderde betonvloer. Het voordeel ten op zichte van de gevlinderde betonvloer is dat u niet te maken heeft met lange droogtijden en risico's tot blijvende bevuiling tijdens de drogingsperiode, hetgeen het bouwproces versnelt en minder complex maakt. Concrete Design Woonbeton wordt dan ook pas gelegd in de laatste fase van het afbouwproces.


Om een goede indruk te krijgen van de mogelijke kleurstellingen en het uiterlijk van deze unieke woonbeton vloer kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Willeke Berkers, bereikbaar op 0499-476199. Offerte aanvragen

Showroom

Fotogalerij

Film

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen

ReferentiesFacebook Twitter


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer

>> meer nieuws <<

Twitter: @BerkersVloeren
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

Bezoek showroom op afspraak

T: 00 31 (0)499 - 47 61 99
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET
E: info@berkersvloeren.nl


Berkers Totaal Vloeren
Over ons
Vloeren showroom
Route Berkers Totaal Vloeren
Vloeren in de media
Referenties
Fotogalerij
Nieuwsbrief
Garanties
Privacy Disclamer
  Vloeren
Cementdekvloeren
Gietvloeren
PU Gietvloeren
Betonlook vloeren
Coating betonvloer
mFLOR PVC vloeren
Siergrindvloeren
Onderhoudsadvies
  Werkgebied
Brabant
Limburg
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Gelderland
  Noa afbouwgarantie
Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap