Betonlook vloeren Veghel


Bent u op zoek naar een goede basis voor uw nieuwbouw woning of voor de verbouwing van uw bestaand woonhuis? Dan bent u bij Berkers vloeren aan het juiste adres. Van gietvloer tot de verschillende woonbeton vloeren; we hebben het allemaal in huis! Dé trend op interieurgebied van dit moment zijn onze natuurlijke woonbeton vloeren, het Venetiaans woonbeton met de gewolkte kleurnuances en het Design woonbeton wat grover van structuur voor een wat stoerder interieur.

Op het gebied van woonbeton vloeren en gietvloeren is Berkers vloeren al jaren de specialist in de omgeving Veghel en geheel Noord Branbant. Door de unieke opbouw van onze betonlook vloeren werken wij preventief tegen scheurwerking vanuit de ondervloer. Wij geven u een advies op maat zodat u jaren kunt genieten van uw prachtige naadloze betonlook vloer. Ook denken wij met u mee over kleurcombinaties van de vloer passend bij de keuken en de rest van de inrichting.

Wilt u al deze vloeren eens naast elkaar in het echt komen bewonderen dan nodigen wij u van harte uit om, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of ander drankje, in onze showroom, nabij Veghel, op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer