Betonlook vloeren Son, Nuenen en MierloHet natuurlijke design van een betonlook vloer zorgt voor een warme uitstraling en sfeer. Ze zijn hip en trendy en dan ook goed te combineren in ieder interieur. Er kan gekozen worden voor een iets strakkere en gladdere vloer of voor een wat grovere variant. Ook kunt u kiezen uit vloeren met meer of minder kleurnuances. Of u nu houdt van strak design of een wat natuurlijkere uitstraling, Berkers vloeren heeft het allemaal in huis en kan u adviseren over de gewenste stijl en het beoogde eindresultaat.

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton-betonlook vloeren als gietvloeren in geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer.

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt nabij Eindhoven in Son onze showroom met eigen parkeerplaatsen, goed bereikbaar vanuit Nuenen en Mierlo. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de gietvloeren te bewonderen zijn als onze verschillende betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer