Betonlook vloeren Rosmalen, 's Hertogenbosch en Vught


Er wordt steeds meer waarde gehecht aan een natuurlijke uitstraling in het interieur. Derhalve zijn betonlook vloeren nog nooit zo populair geweest als nu. De beton vloeren creëren een warme en gezellige sfeer en zijn dan ook goed te combineren in elk interieur en vormen een goede basis voor ieder gewenste stijl van strak, trendy tot industrieel..

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Den Bosch en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren geeft advies van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer. Onze interieurstyliste kijkt samen naar uw wensen en eisen om zo tot de perfecte stijl en kleur van uw vloer te komen zodat deze een persoonlijke basis vormt voor uw interieur!

In onze showroom kunt u, onder het genot van een kop koffie of drankje, de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven onze showroom met eigen parkeerplaatsen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton-betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer