Betonlook vloeren RoermondBetonlook is een brede benaming voor alle woonbeton en gietvloeren. Betonlook vloeren zijn nog nooit zo populair geweest als in deze tijd. Ze zijn dan ook goed te combineren in elk interieur. Het mooie strakke of industriële design van de verschillende vloeren zorgt voor een goede basis voor uw interieur en gecombineerd met materialen zoals hout, staal maar ook kunststof geeft dat een mooi contrast en zorgt voor sfeer en beleving in uw interieur!

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Roermond en omstreken en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer. Onze interieurstyliste adviseert u bij het uitkiezen van het gewenste vloertype en kleur, aan de hand van uw wensen en eisen en de beoogde sfeer die u wilt bereiken.

In onze showroom kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie, de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven onze showroom met eigen parkeerplaatsen goed bereikbaar vanuit Roermond. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer