Betonlook vloeren NijmegenBetonlook vloeren zijn nog nooit zo populair geweest als in deze tijd. Ze zijn dan ook goed te combineren in elk interieur.
De betonlook of woonbetonvloer is een goede basis voor iedere gewenste stijl van strak, trendy tot industrieel. De naadloze vloeren zorgen voor een tijdloos design en creëren rust en balans in het interieur!

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Nijmegen en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer. Samen met onze interieurstyliste kiezen we het vloertype dat bij uw wensen en eisen aansluit zowel als de juiste kleur die past bij uw stijl en uw persoonlijke sfeer!

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son nabij Eindhoven, onze showroom met eigen parkeerplaatsen goed bereikbaar vanuit Nijmegen U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton-betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer