Betonlook vloeren Gemert, Beek en Donk en Deurne


Betonlook vloeren zijn industriële en trendy vloeren en steeds populairder zowel in nieuwbouw als bestaande woonhuizen. Ze zijn dan ook goed te combineren in elk interieur.
Kiest u voor juist strak en design of voor een wat natuurlijker uitstraling; er is voor ieder wat wils!

Berkers vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van zowel woonbeton vloeren als gietvloeren in Gemert, Beek en Donk, Deurne en geheel Noord Brabant. Berkers Vloeren kan u adviseren van de vloeropbouw tot en met de eindafwerking. De grote verscheidenheid die er is aan kleuren van de verschillende woonbeton vloeren zullen u inspireren bij het uitkiezen van de vloer.

In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de verschillende vloeren 'live' bewonderen. Vlakbij de snelweg ligt op industrieterrein Ekkersrijt in Son onze showroom met eigen parkeerplaatsen. U kunt zowel telefonisch, 0499-476199 als per mail, info@berkersvloeren.nl een afspraak maken in onze showroom waar zowel de PU gietvloer te bewonderen is als onze verschillende woonbeton-betonlook vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer