Route Berkers Vloeren


Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen om de verschillende soorten vloeren en gewenste vloeropbouw met u kunnen doornemen.

Contactgegevens Berkers Vloeren


Berkers Vloeren
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
Auto en parkeren


Vanuit de A50/Kennedylaan: Neem de afslag industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6.

Vanuit de richting Maastricht/Tilburg:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Vanuit de richting ’s Hertogenbosch:Neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Bij de stoplichten gaat u rechts (aan de rechterzijde ziet u de KPN XL winkel).Volg daarna de routeborden Meubelcentrum Ekkersrijt na de rotondes. Berkers Vloeren ligt in de zijstraat van de IKEA, neem de afslag Ekkerrijt 4400 ( op de hoek zit Jysk en Leolux en de andere hoek Grando Keukens).

Berkers Vloeren heeft 3 eigen parkeervakken en langs de straat is meestal voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar Vervoer


Neem vanaf Eindhoven Centraal Station, stadsbus 11 naar Meubelplein Ekkersrijt.Er is een bushalte recht tegenover Berkers Vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer