Privacy disclamer


Informatie en aansprakelijkheid
De informatie op de website van Berkers Vloerenbedrijf is bedoeld voor algemene informatie doeleinden en kan niet worden gezien voor enige schade ten gevolge van het gebruik van deze website, daaronder begrepen schade ten gevolge van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie. Wij streven er naar om correcte en actuele informatie te verschaffen over cementdekvloeren, gietvloeren, pvc, betonlook en siergrind, echter kunnen wij u niet garanderen dat deze informatie na verloop van tijde nog steeds juist is. Mocht u op onnauwkeurigheden stuiten, dan stellen wij het op prijs als u contact met ons opneemt. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor schade ten gevolge van het gebruik van informatie van deze website.

Links
Deze website heeft links opgenomen naar andere websites voor aanvullende informatie. Wij kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op deze websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

Privacy
Wij werken aan uw privacy op het internet. Daarvoor hebben we een privacy policy ontwikkeld voor het behandelen van uw persoonlijke gegevens indien u een aanvraag plaatst. Deze gegevens worden zorgvuldig opgeslagen en worden nooit aan derden zonder uw toestemming verstrekt.

Auteursrecht
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Berkers Vloeren.

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer