De levendig en robuuste IndustriŽle betonnenvloer


De industriŽle betonnen vloer is een stoere leefbeton vloer met een natuurlijke look, welke in het leven is geroepen als alternatief voor de gepleisterde cementdekvloer.


Bij de gepleisterde cementdekvloer geldt complexiteit van lange droging en groot risico op o.a. bevuiling. Bij de industriŽle betonnenvloer is hier nauwelijks sprake van. De industriŽle betonnenvloer heeft ook veel vergelijkbare kenmerken als de gepleisterde cementdekvloer namelijk; spaanslagen, risico op scheurwerking, robuuste en natuurlijke uitstraling (afhankelijk van de gekozen kleur). Bij de industriŽle betonnenvloer kan er gewerkt worden op de bestaande cementdekvloer omdat er niet nat-op-nat gewerkt hoeft te worden zoals bij de gepleisterde cementdekvloer wel van toepassing is.
De industriŽle betonnenvloer is vloervolgend en kan alleen toegepast worden om een cementgebonden ondergrond zoals een cementdekvloer. De ondergrond dient daarom vormvast, vlak, schoon, blijvend droog, vet- en vuilvrij te zijn. Indien de ondergrond enige bevuiling kent zal dit in kleur- en structuurverschillen gaan aftekenen in de eindafwerking. De industriŽle betonnenvloer kan prijstechnisch interessante toepassing zijn bij grote vloeroppervlakten bij nieuwbouw projecten.Kortom, de industriŽle betonnenvloer is een levendig en stoere vloerafwerking met zichtbare spaanslagen, een robuuste en natuurlijke uitstraling!

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer