Gietvloer Nature


Bent u op zoek naar een gladde strakke gietvloer met een natuurlijker uiterlijk dan is de gietvloer NATURE wellicht iets voor u.
Deze gietvloer is net zo strak als een PU gietvloer maar door zijn unieke betonlook patroon veel levendiger en gemêleerder qua kleur.
De gietvloer NATURE is een goede basis voor een modern eigentijds interieur met een uniek karakter. Gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en staal maar ook met kunststof meubels, zowel mat als glanzend, zal het een mooie samenspel geven in ieder interieur.
De juiste combinatie zorgt voor eenheid en balans en de gietvloer NATURE zorgt ervoor dat alle materialen goed tot zijn recht komen.


Hoe is de gietvloer NATURE opgebouwd?


De gietvloer NATURE dankt zijn naam aan de toepassing van speciale bio-polymeren en de tropische plant, Ricinus Communis genaamd, waarvan onder andere de grondstof castoriol wordt toegepast. Een bio-polymeer is een biologische polymeer dat in het organisme wordt aangemaakt uit kleinere, ‘in serie geschakelde’ bio-moleculen waarbij kleine variaties optreden.

Door de toevoeging van speciale additieven en natuurlijke vulstoffen aan de bio-polymeren ontstaat er pas na het aanbrengen van de gietvloer NATURE op de vloer een natuurlijk en uniek betonlook variatie patroon.

De gietvloer NATURE heeft door dit natuurlijke proces van de creatie van de betonlook een veel natuurgetrouwere tekening in de vloer dan de PU betonlook gietvloer. De gietvloer Nature is gebaseerd op plantaardige bindmiddelen

De gietvloer NATURE is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en de natuurlijke betonlook creatie is wisselend en uniek.

De volgende kleurstellingen zijn mogelijk:

  • Gietvloer Nature Marmergrijs

  • Gietvloer Nature Steengrijs

  • Gietvloer Nature Grafietgrijs


Gietvloer Nature Grafiet grijs
Gietvloer Nature Grafiet grijs
Gietvloer Nature Steen grijs
Gietvloer Nature Steen grijs
Gietvloer Nature Marmer grijs
Gietvloer Nature Marmer grijs

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Film
Facebook   Instagram   Pinterest


RTL4 Help mijn man is klusser en sneldrogende cementdekvloer plus PVC vloer
Maandag 18 februari jl. zijn de opnames geweest van het nieuwe seizoen "Help mijn man is klusser" van RTL4 met John Williams waarbij Berkers Vloeren een bijdrage heeft geleverd met de sneldrogende cementdekvloer...
Lees meer

Onduidelijkheid vloerverwarming en wapeningsnet
Het wapeningsnet waaraan de vloerverwarmingsslagen wordt vastgemaakt heeft...
Lees meer